Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"..... gdje je jedna osoba smrtno stradala, a nezvanično saznajemo da se radi o Edhemu Šljivi (1998). On je ranjen...........je operisan. Njegovo zdravstveno stanje trenutno nije poznato." Jel IQ niži od 75 kriterij za zapošljavanje u Klixu?
HAHAHAHA
Ako njegovo zdravstveno stanje nije poznato valjda je poznat izvršilac ?? Uglavnom od mene veliki plus, jer osobe u KS sa koeficijentom inteligencije 50-75 se tretiraju kao blago retardirane, a novinar svojim koeficijentom od 75 briljira !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta kazete, smrtno stradala ali zdravstveno stanje nepoznato?!? Stvarno gdje nalazite ove strucnjake, u teretani mozds?
Previše ilegalnog oružja ulazi u grad. Dokaz: Na osnovu čaura i izvađenih zrna odmah bi se utvrdilo tko je vlasnik oružja iz kojeg se pucalo. Treba prekinuti lanac stalnog ilegalnog dopremanja naoružanja u grad. Dokaz: Zaplijenjen nedavno kombi municije i oružja u Vogošći Zaključak: Vratiti pozorno patrolnu službu policije na ulice Sarajeva ili će se to učiniti kada budu u ovim puškaranjima ubijani i policajci. Kad tad ovo će se morati uraditi, bolje prije nego poslije, kad bude kasno.
Najjace je ovo kad policija fol traga za pociniocem, a citavo sarajevo zna ko je picinioc , gdje zivi, cim se bavi, gdje pije orvu jutarnju kafu... Samo drotovi tragaju...
kakva nam je policija odustali su vec. Nece ga nikada naci, a taj klosar sto je pucao pucat ce opet jer nije bilo posljedica... tuga gdje zivimo
Hebeš Teksas, Sarajevo ga prešiša. Savjetujem stranci SDA da u novu sistematizaciju radnih mjesta u MUP-u Kantona Sarajevo uvrsti funkciju ,,ŠERIF,, NA ŠTA SPADOSMO OD ONAKO LIJEPE ZEMLJE, PLEMENITOG, KULTURNOG, TALENTOVANOG, NEZAOSTALOG NARODA, PRETVORISMO OVO MALO FEDERACIJE U MEKU PRIMITIVIZMA.
@dis2 U ovoj drzavi bas imamo postenu ekipu,sa obzirom da si ti pripadnik kadra Stranke Degenerativnih Akrapa koji dezuraju na klixu i velicaju djelo sultana dragog vam vodje i njegove sultanije koja je sa svekrvom tokom rata isla po turskoj da zlato skuplja za sina mezimca dok su ljudi ovde ginuli u njihovo ime za njih.Vi ste u rangu zlocinackog SDS-a bili i ostali.To svaki dan dokazujete na svakom koraku.
A sobzirom da velicas doktore najvise na UKCS-u zelim ti da te oni lijece i to sav SDA kadar pa da vidis i osjetis te profesionalce na kozi.TITA I TITINU DRZAVU KAD SPOMINJES MIRNO STANI I POSRAMI SE.NIJE VAM VALJAO JER NISTE MOGLI SVOJ RADIKALIZAM PROSIPATI OLOSU, a to se odnosi i na karadžica,mladica a i izmetbegovica i takvih poput tebe ma koje ime nosio i vijere bio.
Klixe, zahvaljujući nepismenosti postali ste popularni na stranici "ŠABANIZAM I RENESANSA" :)))
iz ove zemlje ce se iseliti sve sto valja, a ostat ce sama govna i sljam
Pitajte Edhema, on zna!
Kao sto neko rece, mali je cista suprotnost od oca. Al jedno je sigurno, da ovaj sto je pucao najebao k'o malo ko. Amar ce ga zivog pojesti
@$ ZeKo $ Slazem se 100%
I opet Klix objavljuje puno ime i prezime maloljetnika.
Ovo je postalo standard, onako dok se srce kafica, hronicne dogadjaje citati tipa ovog. Nista iznenadjujuce.
Edhem Šljivo je igrao u FK Sarajevo, u Nici, Kelnu, i Liježu. Bio je odličan fudbaler. I prije svega - gromada ljudskosti.
Taj Sljivo je isao sa mnom u "SUP Mico Sokolovic" -davno 1967-8g. Poslije Sarajeva- mislim bio je u Belgiji, neznam jeli jos ziv?Ako je ziv neka je ziv i zdrav!
@Ilija Kobac, živ je samo ne igra od 1987-e, pa se i ne čuje više za njega, i karijeru je završio u Liježu. Ali živ je.
MA SAMO NEK SE PUCA
Jedan Šljivo je morao biti ubiven!
"Jedna osoba smrtno stradala, njeno zdravstveno stanje nije poznato". Sve na aparatima.
Nije mi zao kada kriminalci pucaju jedni na druge. Ali, kada se pucnjava dogodi u ovako prometnoj ulici, velike su sanse da neko neduzan nastrada. Vise puta sam se licno uvjerio kako policija rastjeruje ljude koji prose po Ferhadiji, a kriminalci neka se razmecu kako im volja.
druze imas li ti obraza i da kazes da ti nije zao momka od 17 godina. Kako ce momak biti kriminalac sa 17 godina a uz to i odlican ucenik gimnazije, vrhunski sportista,veliki vjernik? I sada se kudi momak zato sto je neki zutalj pucao na njega?
Procitaj jos nekoliko puta moj komentar, bezveze pricas!