Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma toplo bilo pištolj sam opalio.Treba ih ko indijance u rezervat smjestit.
Sve prolazi tako je, niko ne zna kako je. Niko ne zna Rosa moja ja dje li je. I sad mi je zapjevati milo, kao nekad kad sam dolazio Necu kuci, necu ni na poso, hocu tebi u Brgule Roso.
Ramiz dao mnogo za ovu državu ? Zato i jest ovakva, tj. nikakva! On je dai nešto za 24 posto te nazovidržave, ali je to pošteno i naplatio, pa je na kraju popu.šio, smeće banditsko! (A ja sve mislio došao neko sa Šorokog pa upucao ovo troje! Eto kako sam naivan!)
Benjo od ovoliko kineza u Sarajevu ti pogodis srbina isti babo svoj rahmetli.
Benjo.. uz tebe smo...!!! I ne pljujte po Hadziji, progutat ce vas mrak!!!
Kakve veze ima Ramiz Delalić Ćelo,i to ko je on bio i sta je bio ? Ovdje se ne radi o njemu vec o maloljetnom razbojniku koji godinama klosari po sarajevskim ulicama,a to znaju svi koji se malo vise krecu po gradu....Sve to treba dobro namarisati,i pozatvarat pod hitno..nije on jedini ima njih jos
Vratio mali holandjaninu za srebrenicu XD
ISHORAH SE MALOM U USTA
vecina vas sto ovdje pisete koje kakve gluposti naravno niste bili u ratu ovdje, sve ste to fino posmatrali iz toplih domova u njemackoj, austiji, belgiji, holandiji... i neznate ko je bio Ramiz Delalic Celo...moze biti i ovakav i onakav ali je mnogo dao za ovu drzavu... ai ako malo promislite svojim malim mozgovima mozete se sjeiti da ovakvih pucnjava nije bilo u sarajevu dok je on bio ziv. Pa opet malo promislite glavom...sta bi bilo bolje. A nasem hadjiji neka je vjezni rahmet i da mu Allah uputi ovu djecu na pravi put.
EVO GA OVDE DRZIM GA U OBORU SA SVINJAMA PRIMIO SE KO PRASE KOD JEDNE PRASCARE BAS EVO SAD ISAO DA BACIM SPLACINE AHAHHAHAHHAHA LJABA SPLACINARA
Moze ovo bit dobra reklama za nas turizam. Sto da ljudi idu na egzoticne destinacije u Kandahar i Kabul kad hin djeca mogu upucat i na nasih 24 posto koji su samo dva sata avijonom od Holandije. A kad imamo ovako finu djecicu brzo ce nam ukinit vize, take maksumcadi zeljna je Evropa.
Malom vjerovatno treba dioptrija inače nikad neće biti ni blizu ko babo
upucao mladju iz rogatice.. mladjo je 92 sigurno bio muzicar. al eto ni kriv ni duzan. ma delalica treba za jaja objesiti na sred saraca.
GENETSKI OTPAD
ti detence baljijsko seme, ti detence seme kleperu, malji je govno, roknucemo ga