Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakv je to policajac koji dozvoli ovako nešto. ? Kad ne može odbraniti sebe, kako će mene ? Da li se naši policajci ikada podvrgavaju testu fizičke spremnosti ?
Slušajte vi hahari nepismeni koji komentarišete svakakve gluposti. Ovo se može desit bez obzira na spremu a naši bajni kvazi-političari su krivi što se zakon ne mijenja pa drot ne smije zakonski upotrijebit silu gdje vas cijeli svijet mariše i puca. Nema gore stvari nego nama balknacima-krkanima dat blag zakon. Nismo mi skandinavci!
I kad mi neko kaže da ne treba ga.mad pendrečiti! Ma treba i to da krv prop.iša.
mufljuz popušiga
Po meni da drzava hoce vrlo jednostavno bi mogla rijesiti taj problem, postaviti sto vise stacioniranih radara sa kojima nema mogucnosti dogovora i podmicivanja, znaci daleko veci priliv novca, smanjiti broj policajaca u saobracaju znaci umanji troskove cime bi se osigurala sredstva za nabavku sto veceg broja radara, ove mobilne radare izbaciti iz upotrebe.
Strasno treba im odrediti dugogodisnje zatvorske kazne. Ruku na srce treba stati na kraj i korupciji u redovima policije. Zar se ne moze na drzavnom nivou organizovati ekipa koja ce provjeravati sta to policija radi na cestama, grupa koja bi namjerno pravila prekrsaje i podmicivala te iste policajce a poslije ih lijepo suspendovala jer su prevrsili svaku mijeru, kriju se iza zbunja, zgrada, rovova, kontejnera i svega moguceg i iskacu kao nekad drumski razbojnici i to sve sa cijem da vam izvuku koju marku u vlastiti djep.
Ima je sreću što nije mogao reagovati i eventualno povrijediti nekog od ove dvojice u kolima zvanim "golf", inače bi ga itekako zaboljela glava kako dalje djecu hraniti kada ostane bez posla zbog budala.
Pa kreteni glupi, nije vam policajac kriv što vam piše kaznu. Lijepo vozite po propisima pa vam neće imati za šta napisti. A ako vas već ima za šta kazniti, platite koliko treba, a ne cjenkajte se i ne pokušavajte da smanjite cifru koju zbog svojih kretenluka morate dati.
NA GILJOTINU POD HITNO!!!!!!!
95% policajaca u Prijedoru su ratni zlocinci pa mi je 95% drago da je dobio sta je trazio
milicajac je pripadnik srpsko-četničke soldateske.
ODLICNA VIJEST. napokon nesto pozitivno na ovom klitorisu.
znate li zasto se ovo dogodilo? zato sto se radi o prijedoru. kao profesionalni vozac sam proso cijelu ex-yu, vise hiljada puta, uzduz i poprijeko. od prijedorske bivse milicije nije bilo vecih seljacina. tamo niste mogli proci bez kazne, sve da ste vozili najnoviji mercedes i bez obzira sto ste vozili po propisu. jednostavno vam nesto bezobrazno slazu u po face. nerade vam svijetla, ili niste bili vezani. pa se vi protivite, ako mozete, pogotovo u ono vrijeme. to su kriminalci u uniformama.
Koje je nacionalnosti vučeni policajac?
Trebao je tog idiota odmah upucati, za primjer ostalim jajarama, ova demokratija nas definitivno uništi, politika je duboku ušla u njihove redove ,sve je više ne dodirljivih , zahvaljujući našim strankama i kriminalu.
kad ih otkrijete dajte mi imena da ih castim pivom, a sto se tice policije samo meni znaju napisat kaznu a sto bijesna i skupa vozila pa samim tim bogatih vlasnika stoje na trotoaru parkirana-to nikom nista,ejs sto ga ne pregazi,eto sad ga necu castit pivom
neka su,da su u golfu bila kakva dva penzionera ili dem. borca vuko bi on njih,vidjeli smo kako policija istresa silu na sirotinji neki dan,nije bitno jel u rs ili fbih