Hoće li ovaj idiotizam biti kažnjen
0
Policajac pretekao dva vozila u tunelu na punoj liniji
Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na djela POLICIJE možete žalbu podnjeti upravi vodovoda i kanelizacije
da je kazniti svaki prestup koji ucine bili bi ih puni zatvori..redovno skrecu bez upaljenog zmigavca, oduzimaju prvenstvo, parkiraju na zabranjenim mjestima, prolaze kroz crveno, o pricanju na mob u toku voznje necemo...bljak, kad pomislis da i nista ne rade, ne znam na osnovu cega traze vece plate... drzavna bezbrizna sisa..
e tako to rade pravi defanzivni vozači, sigurno i precizno, ne ometaj druge, bezbjedno obiđi, pa i na punoj, i tunelu, sasvim ispravno, tako se to radi, odlučno, policijski u svakoj prilici.
Sve je po zakonu.
Najbolje je vozit iza vakih papaka, puno brze se stigne, pa jos pod policijskom pratnjom. Savjet : Kad vas vako drot predje, odmah u preticanje i za njim, pa kolko on tolko i ti !!
Imate gospodo niz Ivan i Bradinu istih situacija,jeste li nekad pretekli kamion?Ja sam bio taj dok su me kolone preticale,možda sam i ja trebao snimati ta vozila i proslijediti prvoj patroli?Ovo je bar pregledno,a u situaciju kakvu su me pojedinci dovodili malo je falilo da i sam napravim nezgodu zbog dotične gospode iz kolona jer upadaju u makaze i uvaljuju mi se pod kamion.Komentarišete jednog policajca koji iz bog zna kojih razloga žuri,možda i da je bio neki hitan slučaj,ali znam samo da nije ove gospode na koju tako žustro i ljutito upirete prstom,pola bi vas gospodo bilo po traumatologiji ili na dao bog ...
i oni da mi cuvaju red.. puu bagro neskolovana. on neki zakon... kreteni. a znaju uzimat narodu pare. nek im je haram svaki dinar. za lijeka im trebalo
Papci šta ste se ba digli. Ne vozite ništa bolje od ovog drota. Sad ste se naložili što je policajac preticao na punoj u tunelu a vi svaki dan parkirate na trotoarima koji su rezervisani za pješake pa mi pješaci moramo hodati cestom. Koliko sam samo puta vidio idiotizma vas ˝običnih˝ ljudi. Preticali ste me dok sam ja preticao, preticali ste me u punoj, u krivini, prelazili preko crvenog i neko se sad loži jer je to uradio policajac. Policiji treba dati još više ovlasti, pa nek rokaju budale kao što ste vi.
ljudi pogledajte snimak još jednom, to nije policija to su vatrogasci, gdje su vam oči. i kakva je to mržnja prema policiji svi trubite o zakonima i pravima pa ko če to sprovoditi da neče babe? ko još jednom kaže nešto protiv policije ima da ga banujem na mjesec. admine izbriši ovaj tekst ili če ozna za ovo da dozna:)
civilna je policija 100% ali nije kanton Sa
samo nek se zna vozilo je vojne policije toliko od mene
Mislim da se ova oktavija voza po Gorazdu.
ovo nije moglo proći sa 20 maraka, morao je dati bar 50 ako su ga uhvatili :-)
Ma ovo je država za poželiti.........
ovo se drotovima moze oprostiti samo ako im je neko mazno auto dok su oni talili cvaje
mora da mu se prisralo da valja
naravno da se ovo moze smatrati \"pokusajem ubistva\", kao i sto je po zakonu pokusaj ubistva ubrzati kada te neko pretice... ;)