Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se krije hrvat policajac terorista katolicki koji je ubio Vedrana......? A ovaj policajac terorista hrvat je dobio premalu kaznu.
Zna li ko više o pucnjavi na Marijin Dvoru??? Cujem kao neki lik ispred Američke ambasade pucao u vazduh.....
nekakvo rafalanje se cuje oko grbavice...znal ko jel se zaratilo opet
Hvala!
Slazem se sa komentarom broj dva, komentar broj jedan je zaista neprimjeren u kontekstu mrtvoga čovjeka. Na ovakve stvari komentiranje treba zabraniti.
Ima li kakvih padeža u naslovu? Ili vam fali glagol? Potrudite se ljudi bar malo, ovakvih grešaka 100 na dan...
sta je sa onim sto je Vedrana ustrijelio?
Ma kakve veze ima katoličanstvo sa ovim? pa po tome i ona sto je ubila tek rodjeno dijete ili ovi sto se kolju i bodu po sarajevu pripadaju islamskom extremizmu? Stvarno zadrto..covjek je covjek, a ovaj je bio otac dvoje djece! Ne dao bog nikome!
Hrvatski katolicki terorizam.....koji se nastavlja preko Dragana Covica i Borjane Kristo barbike.