Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle više ovoliki krimosi, SIPA i policija svaki dan hapsi desetine, jeli do tužitelja i sudija onda problem u državi, izgleda DA
15 porodica ostade bez hljeba...
Čuj velika količina, i to opet večinom prehrambeni proizvod. Gdje heroin i kokain? To se ne dira, to je droga bogatih i političara, opet hapsi buraniju..
Znaci 80 % kaknja uhapšeno 😂😂
Muzika planet majmuna saga 2
A Smrk?
A hors kupis ko kutiju cigara
pa stvarno vidi paketica nema ni u jednom vise od par grama, vi umjesto da hapsite osmicu i ove iz vrha drzave sto kontrolisu trgovinu drogom, vi narodu mazete oci hapsenjem sitnih riba..i jos napravite od toga video uz epic muziku...pa jel vas sramota
Hahahaha sve neki gramcici to sve narkomani koji pomalo prodaju da bi se mogli oni drogirati..al naslov je prejak cu velika kolicina droge i orzja..ja konto tone Belme mi kad ono grami u pitanju..aferim policijo samo me interesuje kad cete ove krupnije ribe tj vase igrace hapsiti??