Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ime svih normalnih stanovnika ove drzave ,prebijte ih ko volove radi ove idiotarije sto su uradili
Jbt pa upravo sto ti je top komentar u kojem se poziva policija da nezakonito prebija nekako govori da stanovnici ove drzave su daleko od normalnih. U njemackoj nece te policija prebiti ali financijski ces dugo patiti.
Kakav je ovo cirkus, uporno nas bombardujete vijestima o degenericima koji su se po tiktoku glupirali
Da ste bogdo pihitni kad je kakav problem u satajevo, vazda ste bili podanici, to vam je genetika bosnjacka
Gdje Asim Pendrek?
Nadam se da ce i policija Srbije ovako brzo reagovati što se tiče ratni zločinaca što su ubijali našu djecu
Pokušavam shvatiti mentalni sklop čovjeka koji se može šprdati sa nestankom tako malog nevinog bića. Ne mogu shvatiti, nema šanse.
Prvo provjerit kako su ova tri idiota došli do bh državljanstva pa onda kako srbijanske službe mogu po ip adresama locirati ljude u BiH, ako je to istina to je cista agresija na drzavu BiH
Idioti LEVEL PRO
Tri debila
Kako trojkaneri ispunjavaju želje mupa Srbije i skaču kao navijeni dok ovi hladno čuvaju ratne zločince i ni da se očešu, ja stvarno ne znam dokle će ovo saginjanje da ide.
Ja debila. Nalupat da osjete promjenu vremena u Holandiji
Ko li nama sve hoda po državi a da ne znamo
Ko stoji pored tebe u tramvaju pojma nemaš
BUDALE.
Nemaju pametnijeg posla, nego hapsiti budale s interneta. Toliko novca za ovakav izlazak. A pravi kriminal po Sarajevu, to nema veze,
Možda nemaju veze sa otmicom djevojčice ali treba dobro provjeriti da nisu kakvog psa lutalicu silovali
Drzati ih u istraznom koliko zakon dozvoljava i posle samo zestoko po dzepu i nece vise nikad…
treba im edukativno i degenek dati.. debili otac i 2 sina zezaju se na racun nestale djevojcice od 2 godine.. gdje ovaj svjet ide..