Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu je bila umjesana i tzv. inspektorka Zorica Sredojev!!! Ona je dobila velike pare za to!!! Policija u Doboju podnijela je Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv Zorice Sredojev osumnjičenih za više krivičnih djela u slučaju vansudskog poravnanja između opštine Doboj i Građevinskog preduzeća ŽGP, vrijednog više od 1,4 miliona KM!!! Zorica Sredoje je poznata u doboju da radi protiv zakona i da se bavi kriminalom!!!!! Zorica Sredojev je vec za razne slucaje prijavljena u policiji i vode se vise procesa na okruznom sudu u doboj protiv nje!!! "ZORICA SREDOJEV" tebe "ZATVOR" ceka!!!!!!!
http://www.nekonstitutivni.weebly.com/1/post/2013/11/ist-raun-duga-ljubav-al-u-klincu.html
totalna izbezumljenost laktašenka da pokuša uništiti sve što je dobro. Obren je ne samo za Doboj , nego i za RS i BiH učinio više dobra nego što neki naši političari ne bi ni za 100 mandata. Ne daj se najbolji gradonačelniče, uz tebe smo!!!
Slažem se 100%, a muslimane drži ko kapi vode na dlanu jer uz njihove glasove i jest na vlasti, vjerovatno i zato mu pokušavaju "tvrdi nacionalisti" da ga se riješe jednom za uvjek. Moja porodica je među prvima koja se vratila, i kad god smo imali neki problem nisam išo u MUP nego pravo Obrenu, da vidite kako se brzo stvari sređuju - svaka mu čast.
Klasično namještanje u režiji SNSD ea, jer je Obren Petrović trn u oku Miloradu Dodiku i SNSD eu. Obren Petrović je gradonačelnik svih svojih građana, veliku pažnju posvećuje povratnicima u ovaj grad i kao takav mnogim zlobnicima smeta. Gradonačelniče ništa Vam ne mogu jer vaša je snaga u povjerenju 25000 hiljada glasova koje ste dobili od ljudi koji vole ovaj grad jednako kao i Vi.
Kakve li slučajnosti, kažu podnesen izvještaj protiv gradonačelnika Obrena Petrovića baš u periodu kada je SNSD izašao iz skupštinske većine u Doboju, pa i vrapcima na grani je jasno da ova situacija oko gradonačelnika je čisto pakovanje u režiji SNSD ea jer SNSD eu je strateški cilj preuzeti vlast u Doboju, ali neće moći jer Obren Petrović ima toliko znanja i političke mudrosti da mu ovi zlobnici nemogu ništa. Gradonačelniče izdržite narod je uz vas a to je narod vrlo dobro pokazao na proteklim izborima.
Obren Petrović je jedan od rijetkih političara koji valja svom gradu.Već dugo vremena se traži način da se on smakne jer nije PODOBAN...njega u Doboju gotive i srbi i povratnici bošnjaci zato što je čojk,ljudina...Bošnjaci ga odmilja zovu Omer.
možda ga zovu omer jer je lakše za izgovorti
@parker. nemoj stalno kontrirati, ispadas strasno glup. Usput, Doboj je nedavno dobio status grada, razvijen grad sa zeljeznicom, autobuskom stanicom s medjunarodnim saobracajem, bolnicom, fakultetima, vjerski objekti, sve na dohvat ruke.... nazalost parking se naplacuje.