Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kazna @sd Kad dodje vrijeme kaznjavanja pjesaka bit ce divota. Ima raznih vozaca sto jest jest, ali stvarno su ovakve osobe gore od stada ovaca kada ih potjera kakava pas.
@Kazna Kad dodje vrijeme kaznjavanja pjesaka bit ce divota. Ima raznih vozaca sto jest jest, ali stvarno su ovakve osobe gore od stada ovaca kada ih potjera kakava pas.
vozaci ne bi pazili na pjesake dok istrcavaju na ulicu bez obzira na crveno il zeleno pa to bi bilo mrtvih i lomljenih svaki boziji dan ulicama. odgovoran vozac nece nikad doci u situaciju da pregazi pjesaka..jednostavno nece...al danas svak ima vozacku dozvolu. kad vozim auto onda pazim na pjesake vise cak neg i na semafore...kad sam pjesak onda prelazim i istrcavam pred auta kao i sto to rade vecina pjesaka...bozeeeee zar se zakoni moraju nacrtati i pravila pjesaka i vozila . Vozaceva je odgovornost da pazi na pjesake iako jeste NEODGOVORNO GLUPO, BEZOBRAZNO. od pjesaka sto istrcavaju pred kola.....
Vozach je taj koji upravlja \"orudjem\" vozilom. Vozilo od 1000kg pri brzini od 50km na cas ima potisak od 20 000 kg ili vam 20 tona. Ako je prelom ramena \"humurous bone\" operacija je neizbjezna.
stvarno je ružno komentarisati ali uvijek sam se pitala kad će neko \"zaginuti\" na otoci jer tamo se ljudi stvarno kreću kao mahniti - vjerujem da je vozalu duplo teže jer stvarno ne možeš čitati nečije misli dok voziš
cinjenica je da je grad prepun kamikaza koji nepromisljeno prelaze cestu ali i divljaka koji nece da stanu pjesacima na semaforima (a posebno na prelazima bez semafora!). ali sam i primijetio da je za vrijeme Ramazana puno vise neopreznih pjesaka, vjerovatno je uzrok manjak koncentracije.... a sto se tice vozaca, u tuzli, zenici, mostaru, bihacu, mnogo su kulturniji i savjesniji nego ovi ovdje u sarajevu...
\'ma jel\' se to javlja nekakav dijasporac iz visemilionske metropole? :)
Vi ste papci da veci nemozete biti. Sram nek vas bude vasih primitivnih komentara. Najvici primitivci lokal patriote. Za vas je Sarajevo kraj svijeta. Pa seljaci poput vas kad dodju u Beograd izgube se a kamoli da odete u Pariz. Po vasoj prici se vidi da nikad niste ni bili u nekom milionskom gradu papcine iz selendre.
@noname, pjesak ima pravo preci mimo pjesackog ako je najblizi pjesacki prelaz udaljen vise od 50m, u suprotnom se kaznjava
Deset metara nize je semafor (koji rade uvijek,svakodnevno tu prelazim) i pjesacki prelaz za pjesake. Pjesaci su bezobrazni i ponasaju se ko stoka.Ako ikog treba kazniti to je ova glupaca.
ko bi reko golf 2
Pjesacki prelaz se u sarajevu postuje, al u K. Nema tog majmuna da ce stati.
a i ona nasla tu da prelazi....
Treba je kazniti i treba platiti šteu na vozilu koja je nastala
prozivate Zenicu da je puna seljaka tj šabana kako vi to volite reci, al trenutno najseljački grad u BiH je Sarajevo, ironično :))