Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebeni klix otvore komentare na tragedije , a kad je usljivi merlin onda blokiraju.
Ovo je zabrinjavajuće da se čovjek treba zapitati u kakvoj zemlji živi. Tačno popravljamo prosjek godišnjih saobraćajnih nesreća u svijetu.
jedino lijepo je naziv ulice
ooo majko mila pa doklee... :(
Samo malo da informišemo ove " naše" švabe sto su otišli juče za njemačku da i mi iz BiH možemo raditi u Njem samo ako svaki od njih zamoli šefa da nam da ugovor o radu i naše je samo rezervisati termin u ambasadi u Sa i to je to.Mada sam čuo da od nove god.nece ni to trebati moce odma se zavrsiti gore u Njem cin naďes posao a dotada vi sto ste gore malo se potrudite.Hvala
Nema covjek vise snage ni srca da sve ovo cita. Ne trebaju nama nikakvi ratovi, mi se svaki dan ubijemo, sto od bijede i neinastine pa da pasjaluka sve.
Dodjite kod nas u Njemacku
@EnesDeutschland e bas si prepametan izvukao si se pa si frajer
Ajd sto mi se ne sjeda vise u auto, ne koraca mi se vise ni preko zebre...