Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada si pjesak gledas ko cete pokupiti autom a kada si vozac gledas koga ces pokupiti autom... malo opreza nije na odmet ni pjesacima ni vozacima
Ganjali su ga zastitari iz merkatora sto se igrao sa kolicima i zato ga je auto udarilo da se zna prije svega!
ma i htio sam dodati da je zastitar debil pravi al kontam banovat ce me ili nesto, slazem se sa svim...
a tudja imovina? jel ti das da ti djeca skacu po autu?
džaba cemo mi pisati po klixu i ostalim medijim , vozaci stop , vozaci vozite opreznije .. kad ce sutra se opet ista situacija desiti , nažalost !
Zakljucak: U SARAJEVU JE OPASNO BITI PJESAK A TAKO ISTO I VOZAC !
kroz petnaestak dana bice opasno biti i pas lutalica
Svaki dan 5 saobracajki u našem Sarajevu, minimum.
Minus je, ceste su poledile i ne moze se odreagovati niti zakociti na vrijeme, zato OPREZ vozaci, vozite sporo. Ima i pjesaka stoke, ali bas zato sto ih ima, mi vozaci moramo biti MNOGO OPREZNI!
Bas me cudi da je udaren pjesak, psi lutalice opreznije i kulturnije prelaze ulicu od "gradjana".
Na pješačkom kod Pošte trkaju se ko će preći ispred auta koja furaju po 8o na sat... To o pješacima koji prelaze i ne gledaju semafor, a vozači pijani, ili mobiteliziraju ili fata curu za koljeno ili nema dozvolu ili slabo vozi jer je na štelu dobio vozački. Elem, policija je na potezu, jer ovi pobiše raju svaki dan neko strada, a ako nije od auta onda se sudare tramvaji i ko je kriv, kopga treba tužiti za naplatu odštete straha i tjelesnih povreda... Policija traba da je više na ulicama, ne oni manekeni u autima nego po starinski fino pjehe, blokić u ruke pa pisati, ko je prošo kroz crveno, ko je pretrčao, a i da malo smanje one šarafcogeraše što curicama otimaju mobitele...
Ne kontam, što za koljeno...
Fakat, sto za koljeno pored toliko oblina? :/
sta se ovo desava po Sarajevu,ili su pojeftinile vozacke ili neko ludilo,malo malo neka saobracajka ili haos
pjesaci divljaci !!!
Uvijek fasuju jadni pješaci!!! molim državu i vlast da jebeno pooštri kazne!!!!
vozač sam i cjelu evropu sam obisao uzduz i poprijeko!eh da samo vidite kako se tam pjšaci ponašaju,a ti ga udari ako smijes! i tako i treba!!!omjer snage izmedju covjeka i auta je nemoguce napravit tako da pješak je na prvom mjestu! a ovi dole seljoberi sto komentarisu da pjesaci ne gledaju,pa i netrebaju gleedat kad su na pjesackom prelazu,!
Ako si na pjesackom ne znaci da te neko nece pokupiti tako da gledas zbog sebe a ne zbog toga sto si u "pravu"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoce li ikada biti ikakvog reda, da vozaci voze kako treba a pjesaci da gledaju kuda idu. Nadam se da nije nista ozbiljno i da ce se brzo oporaviti.
mene je stvarno strah voziti auto u Sarajevu, zbog taksista i zbog pjesaka koji jednostavno krenu preko ulice ili hodaju po njoj itd...a po magistrali nikad nebi vozila :S
Pa u sta gledas *** mu ja majku...
Oc'am pješaci baš bezobrazni postali !!! Niko nigdje ne gleda zado šminku i taban fijaker !!!! imaju pravila munjooo !!!
žao mi je momka !