Novi detalji
0

Paravinja u pismu naveo da nije oteo Antoniju

Sarajevo-x.com
(Foto: V. T./Sarajevo-x.com)
U Srbac, na mjesto potrage za Draganom Paravinjom, za koga se u Hrvatskoj sumnja da je povezan s nestankom sedamnaestogodišnje Antonije Bilić, stigao je i zamjenik generalnog direktora hrvatske policije Milijan Brkić, u pratnji direktora policije RS-a Gojka Vasića.

Uvjereni su kako je pitanje trenutka kada će Paravinja biti uhapšen, te najavili da će za njim i u Hrvatskoj biti raspisana potjernica. Potraga još traje, uz angažirane jake snage policije RS-a, u selu Donji Srđevići, odakle je jučer Paravinja, kako je rečeno, pobjegao prema planini Motajici.

Uz bezbroj kontradiktornih i neprovjerenih informacija, plasirana je i ona o detaljima, navodno, oproštajnog pisma koje je Paravinja ostavio na vratima toaletnog stolića u kupatilu svoje rodice Rade Vidović. Spominje se kako je, navodno, napisao da nema ništa s Antonijinim nestankom, ali da se "potraži crni Mercedes beogradskih registracija na području Zalužana". Pismo je u međuvremenu postalo dostupno javnosti.

Prema posljednjim informacijama, Paravinja nije osumnjičen za otmicu djevojke, već ga policija traži zbog informativnog razgovora, jer postoje indicije da on zna nešto o njenom nestanku.

Iz MUP-a RS su samo ponovili da provjeravaju sve informacije.