Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svo zlo dolazi iz mjesta Krivodoli,opština Pale, a vjerovatno seljaci nisu znali ni upaliti to vozilo nego su ga dogurali i kad su se umorili gurajući jednostavno ga ostavili, jer nije žvaka za seljaka
Sad se vidi KO krade po Sarajevu i gdje se voze ta vozila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolika mu je plata, koliko kosta BMW...kako doslo, tako otislo.....
pa koliko se auta u sarajevu ukrade?! koliko pokušaja ubojstva?! koliko krađa?! koliko silovanja?! fuj fuj fuj fuj... a mi nijemo gledamo i čak podržavamo... živili bakir i zlatko!!!!!!!!!
ČUJ NA PALAMA, NIJE MOGUĆE TO JE MESTO NAJPOŠTENIJIH LJUDI. MI SMO BRE VERNICI I NEBI UZELI NIŠTA ŠTO JE ZA NEBO SVEZANO, A NI MRAVA NEBI ZGAZILI.
Čest slučaj je da oštećeni POVOLJNO PRODA vozilo lopovima, kasira od osiguranja, a lopovi dobiju dobro auto u pola cijene. Svašta se radi, svašta.
Aaaa, cuj nasli kljuc??? LJubicu, Ljubicu.... Sumnjiv si
To su \"prijatelji\" HDZ-a , pa sarađuju na istom nivou. I jedni i drugi su majstori za otimanje. Ovu saradnju treba njegovati i razvijati, možda čak i napraviti specijalizaciju - usavršavanje struke. Samo naprijed , samo tako .