Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDNA POLICIJA RADILA MALO KA CRNO,,, ISTO KAO STO SU NA CRNO UPALI U KLIX
Opet, zar nisu i jutros isto ovako. hahahaha :P
@Jasmin28 hahaah ova tema jutros bila, izgleda vazna tema pa se dva puta izbacuje. ;-) A lopovi, ma naci ce oni naci, evo kad su uspjeli ovako, .. e onda zamisli sta sve pada na pamet. ;-) Nego kako si mi ti Jasmine, sve ok, pod kontrolom...? :D
@Jasmin28 Bas mi je drago sto ste dobro mladi gospodine. E ja sam.. odlicno, haha nesto sam bas happy i inace sam, ali danas nesto posebno. ;-) Pa moj Jasmine ne bi se ja slozila s tobom, gospoje ne pustaju jezik, a ja svoj povremeno pustim, doduse nije nista lose, nikoga ne vrijedjam ne daj mi boze, nego samo zezancija, ali eto, svejedno. ;-) A tebi hvala u svakom slucaju na takvom misljenju, srce si. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)