Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj i ovakav bi u svakoj normalnoj zemlji pod prismotrom policije bio, kod nas ulicom normalno seta
Sto bi reko Sejo Brajlovic, uzmem ga onako po faci, vidi se da je klosar
Sta seta .. Gdje !! Koga gdje visi nema procesa nema sudenja. Ide presuda odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
MAROKO zasto uopste bjeze iz drzava koje nisu u ratu
Zasto Bosanci bjeze iz BIH a nije rat ?!
@gooUser1579255224 to se svi pitate pa evo objasnjenja...on se rodio i odrastao tamo, a onda su svi poletili u ISIL gdje im je svasta obecavano, raspao se ISIL, desetine hiljada muskaraca se rasprsilo svijetom, pod krinkom migranata izbjeglica i slicno. Ili cemo se i dalje lagati i govoriti nije tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Izgleda kao muška inačica Majke Tereze. Dobrota izvire iz njega.
Hapsi osudi i deportuj. Kratko i jasno svima.
Da je u americi ovo uradio za 1h bi ga nasli i osudili a ovi nasi bogalji ne mogu nista
Radite svoj posao dok narod nije uzeo pravdu u svoje ruke!!!
Metak nije skup.
Ja sam bio u Alziru,Maroku,i Afganistanu i davno sam govorio i prije migrantske krize i dolazka u Bih da je to smece nevidjeno od ljudi,na sve strane sam dobijao kritike,a sada vam je svima jasno ko su i kakvi su ti ljudi,unistili su Francusku,Belgiju,Englesku jel znate vi to ?
Po vecini komentara ovdje moze se zakljuciti da niste nista bolji od ovog migranta.
...zasucite rukave i obavite posao za koji ste se skolovali. Cuj moli gradjane. Nista ne molite, nego ustanite iz kancelarija i na teren.
Protjerati iz drzave,unistili su Francusku,Belgiju,Englesku.Ne smijemo dozvoliti da i nas okupiraju,potrpqti na brodove i nazad odakle su i dosli, ako se moglo ukrasti 10 miliona od respiratora moze se dati i par miliona za organizovano protjerivanje a onda zestoko kontrolisati granice.
Ovo su trebali prvi put čim ga je neko vidio da hoda zemljom pritvorit do smrti.
Inzinjer ili doktor i veoma sexy turista....
Sve je ovo razvojačeni ISIL, probudite se dok nije kasno.
Kurcimo se bosnom jer eto ima lijepe planine. Jer ni jedna druga zemlja nema lijepe planine. A sta to jos ima dobro u bosni? Depra i raspad sistema
Fino ga naci i....
Bilo bi čudno da od ranije nije poznat našoj policiji. Svaka objava nekog ubistva ili pokušaja glavna rečenica od ranije poznat policiji. Ako se ovo ne riješi i ostane na ovom mi nećemo od njih moći izaći na ulicu.