Komentari (499)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bht1 ne bi poslao ekipu i snimao uzivo da gori komplet rajlovac
prenose siroki
Bjedo ljudska neko je izgubio zivot umjesto da sagnete glavu pomolite se za duse ubijeni svako na svoj nacin.Njih dvojica i ako druge nacionalnosti bili su prijatelji a Vi truhnite u svojoj mrznji sram sve da Vas bude.
jeste gledali TV1 odosmo mi opet u 3 lijepe angeline,pokucala nam angela rat rat rat
Valjda istraga rasvjetli tragican slucaj, tuzno da ne moze biti tuznije.
A ovaj brat od ubijenog vojnika na sav glas psihe Boga pa takvima Bog bolje nece ni dati vec samo patnju i na ovom i na onom svijetu. "Da dunjaluk kod Alllaha vrijedi i koliko krilo musice nebi dozvolio nevjernilu da se vode napije na dunjaluku" rekao je Muhamed s.a.w.s
Sad kao ako nema bradu i skracene pantole nije terorista . Nošnje gadno ste mi svi odreda kao i reis kavazovic. objesim vam i zapad i sve na zapadu. uci bosnjo svoju vjeru al nema bosnjo kad od dunjaluka i gubljenja vremena na blacenje muslimana po raznim forumima i portalima. fuj fuj fuj
Slusam sinoc Brejking njuz OBN, prva upucena od novinara Neficu..Jeli vikao Allahuegber...jasta je u ime oca i svetog duha, kao i Brejvik sto je vikao kada je pobio 80 ljudi, a niko ne pita jeli bio na Birou, jeli vikao dajte mi posao, dajte mi zdravstveno osiguranje, hocu drzavu sa jednim predsjednikom, hocu jedan pasos i jednu licnu kartu a ne da je svaki mjesec moram mjenjat, hocu da jedem kao sav normalan svijet.. sta je bilo i kako je bilo niko ne zna, ljudi se nasli na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme i platise glavom neka je smiraj njihovim dusama a roditeljima da nadju snagu i da im bog olaksa stanje u kojem se nalaze.
Ajmo sad "to nije islam,on nije pravi musliman"... Nazalost jeste! Muslimani su vec duze omrazeni u cijelom svijetu zbog ovakvih. Neki dan dosta vas brani onog smrada Bilala,kao nevin u zatvoru. Sve ali bas sve ih trajno protjerati iz BiH,njegovo 18-ero djece ce sutra ubijat ovdje. M'rs svi u pustinju hebo vas onaj ko vas dovede!!!
Ispravnije bi bilo vec kada si toliki Expert za Terorizam, da si rekla na kraju svoje gluposti u textu na kraju citata, "ko vas protjera iz pustinje"
Obicni cakijas, otimac torbi, mahalski lopov eto ko je on.
I islamski terorist također, eto ko je on
@liker ti majmune glupi!! Cuo sam da si otvorio cvarkaru u Foci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žao mi je stradalih.Neka im je rahmet duši, lahka zemlja.Molim Boga da porodicama da puno strpljenja da prebrode ove dane. Pucanj na "uniformu" je pucanj na državu BiH.Međutim, ne treba bez ikakvih podataka odmah okarakterizirati čovjeka vehabijom.Postoje informacije da je narkoman.Dani pred nama ce pokazati. Velika vecina "vehabija" živi mirnim životom, poštuju svoju vjeru, državu.Od nas se ne izdvajaju osim po pobožnosti.Postoji manji broj onih koji je ekstremno-radikalan (1 %,2%).Vehabizam se finansira direktno iz Saudijske Arabije u kojoj je službeno tumačenje islama vehabijsko
Sta radi uniforma u kockarnici, ako je na duznosti...
ajde ako ima muda Hodža neka osudi ovaj napad i pozove državu da hapsi vehabije..hahhahhahaha
šta zna bolan bošnjo u kratkim pantalonama šta je terorizam i dinamid eeejjjj
Pray for rajlovac..... Je suis rajlovac
oprostite Bošnjaci ...ali vi ste papci i to žešći
onaj ko može da se liže sa zločincima Turcima, onaj ko može da okrene povijest , ništa bolje i ne zaslužuje..ali još malo Putin će vam biti gazda a onda ste nahebali
🇩🇦 🇯🇪 🇮🇸🇱🇦🇲 🇹🇪🇷🇴🇷🇮🇿🇦🇲 🇴🇩🇦🇻🇳🇴 🇻🇦🇸 🇳🇪🇧🇮 🇧🇮🇱🇴,Jer pogledajte koliko danas ima muslimana sada bi bio rat :P
Ja sam bošnjak i ovo je teroristički čin.Ubiti 2 nevina čovjeka i pucati po busu je terorizam.Što god da se desi u ovoj državi, odmah se na ovim komentarima sve veže za nacionalizam i kad sve to sagledaš svi smo mi,iz sva tri naroda nacionalisti.
Eto nece u dzennet. Dzaba mu vehabizam.