Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez obzira koje si nacionalnosti ili vjere nemas pravo silovati bilo koga, bez obzira koje je naciionalnosti ili vjere u svakom uredjenom drustvu to se kaznjava, bez obzira kooje si nacionalnosti ili vjere ti ili tvoja zrtva a ovim bolesnicima sto misle da zena nikad ne zeli reci ne i da imaju praaaaavo uzeti sto zele, zelim da duuuuuuuugo zive od milosti divljaka slicnim sebi
Kakve veze ima sto su romi zlocin je zlocin.Gadi mi se nas sistem!!
izgleda da je decko sfusho u prvoj minuti, zato ga je i prijavila
Đasmine,Đasmine diraaa me Hakala !!! Hakala nemoj da ga diras j... ti ma*er svojuuuu..
Izgleda da je Romima sve dopusteno, pa i silovanje,,,pa i nekaznjavanje za to (ne)djelo...koji su to seksualni manijaci...Bilo bi cuudno da nije pusten!!!!
cuj pustili ga ....BOzeee...pa kakav je ovaj nas zakon fujjjjjjjjjjjjjjjjj........
sta smo drugo mogli ocekivati ! ccc
pa normalno da ce ga pustit kad se mala dala pa pokajala...
sta ima veze koje su vjere ako je zakon takav mora se postivati..a u nas nema ni zakona i ljudski vrijednosti