Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RANJEN HADIS SKENDEROVIC DRUG FARISA PALE KOJI PRODAJU DROGU I TRUJU DJECU, NIJE NEKA STETA.
Pravna država
Sve je faćo upravu gledaj sta rade pokusas ubit nekoga pucas pustete al gram trave lezis 2 godine
Naj poštenija pravda je oko za oko zub za zub ali još poštenija je vratiti duplo ako si na pravdi povrijeđen,stradao itd. Ebo te zakon i država,gdje ubiješ i 5 god.dobiješ.a evo za pucnajvu,lakšu,težu,pokušaj ubistva dobijes ipak slobodu. Čuj nema osnova,grob te ebo.
Sportski ribolov.
Ja ne znam dokle vise ovako i jel iko normalan u ovoj "drzavi". Pa lik je pucao u ugostiteljskom objektu i ranio dvoje ljudi i vi ga pustate na slobodu!!!
Demokratski liberalni zakoni su zastarjeli i ne rade, kriminalci imaju veća prava od normalnih građana, zato je u Londonu prisutna epidemija uboda noževima, a u srednjem vijeku ruke i stopala se odsijeku ako siječete novčiće u Britaniji. Ovakva rehabilitacija da kriminalci odu par dana u zatvor da se nabildaju da bolje mogu maltretirat narod je napravila anarhiju, najbolje da svi nabavimo ilegalno oružije i da se sami branimo kao kauboji
i ovog ce uhljebit u osa...
Demokratski liberalni zakoni i su zastarjeli i ne rade, kriminalci imaju veća prava od normalnih građana, zato je u Londonu prisutna epidemija uboda noževima, a u srednjem vijeku ruke i stopala se odsijeku ako siječete novčiće. Ovakva rehabilitacija da kriminalci odu par dana u zatvor da se nabildaju da bolje mogu maltretirat narod je napravila anarhiju, najbolje da svi nabavimo ilegalno oružije i da se sami branimo kao kaoboji
pucas, ranis, i nema pritvora , hmmm