Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tjert ga da svaki dan cisti dzamiju 8h narednih 20 godina pod nadzorom policije :)
Tako je šta ce lezat u zatvoru na stetu drzave , kad ovisiti dzađiju neka preseli na ulicu uzme metlu.
I sta imas od toga? Treba ga poslati na Brac. U kamenolom u Puciscima. Da radi svaki dan od zore do mraka. Sve dok svojom platom ne namiri materijalnu stetu. Prehrana samo kruh i voda. Za primjer drugim bolesnicima bilo koje vjere. Zapaliti nekome kucu ili crkvu dodje na isto. Ako je lik zdrav u glavi treba ga kazniti da ga za zivota prodje volja upaliti sibicu a kamoli djamiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao musliman iz Bihaća pozivam one što su zadnjih par dana optuživali Srbe da se izvine
Svaka čast Geralte ljudino, skidam kapu. Kao srbin se pridružujem pozivu. Red je red, majka mu stara. Da je ovaj nesretnik "naš", ja bih ga prvi popljuvao.
Tzv. 'bog' se njemu zamjerio, ovaj mu vratio..
Hajd, hajd, vi što bi ga razapeli veći je vaš grijeh te kletve i riječi. Pogriješio, samo da ostane na tome, da ne pali tuđe kuće.
Promijenite sliku jer kutubhana, jedna od najstarijih biblioteka skriva izgled jedne od najljepših džamija u dolini rijeke Bosne.
"Osumnjičeni za podmetanje požara na džamiji u Gradačcu napravio štetu od čak 800.000 KM" Ako je sumnjičen onda se ne može reći da je on napravio štetu, to tek treba da se dokaže.
Negdje je nagazio, pa šejtan ga obuzeo.
U Gradaccu OPET problemi ZDRAVO
800.000 steta? Hoce i hodza da se ugradi haman
Nema veze hodža sa tim parama. I ne vidi ih. Pošto je ovo spomenik kulture i kulturno nasljeđe federacija se brine od izbora restauratora do finansiranja. Džamija je vraćena u prvobitni izgled kako su je Husejnovi majstori uradili i ukrasili. Sa istim materijalima od maltera sa ovčijom vunom do boja koje su se tada koristile. Ono što može hodža je da preko rijaseta iskamči od Arapa i Turaka neku donaciju da se ovo ubrza i da ne traje još 7 godina restauracija.
Psihički bolesnici su na ulicam prepušteni sami sebi...
Ima li igdje informacija o motivu?
Momak ostao bez svega. Otac umro , banka oduzela kucu i na kraju je ostao beskucnik. Nazalost i psihicki je totalno stradao kroz sve te probleme a bio veoma fin i pristojan momak.
Neka mu naprave plan otplate duga pa lagano. Ostaće duga i za unuke.
Sreća pa su ga uhvatili, da nisu odmah bi bilo da je to neki srbin ili hrvat uradio .