Sefer-begova džamija
0
Osuda napada na džamiju u Banjoj Luci
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ovo dozvolio da se komentarise
Hođze traže sreću kod političara- http://www.biscani.net/index.php?stream=biscani_vijest&vid=30469
Vidite kakvu mi omladinu odgajamo.Malo škola,malo roditelji,malo c.r.kva, i rezultat je očit.Ima ih još nešto s kojima treba raditi, ali mi vjerujemo da će naša c.r.kva to ispraviti kao što je dobro vaspitavala njihove očeve i djedove.
Opet se HODZA stinama igra
Ovo naravno nisu teroristi. Neka djeca nestašna... E bjednici.
kako mislis integrisati narod u bih drustvo kad ih uporno sve zoves genocidnim? Kao gradjane dugog reda? Ne kontam? Evo ja nisam ni srbin ni hrvat a opet ne bih ni s tobom zivio zato sto tako govoris, prije bi sa \"njima\".
fas.isti i zlikovci nikad ne miruju, to je genocidni narod i sta drugo od njih ocekivati, oni ce divljati sve dok se ne ukine ta genocidna tvorevina tzv:\"rs\", i da se taj genocidni narod integrise u demokratsko bosansko drustvo stim da mi Bosnjaci moramo imati strpljenja da ih integrisemo jer ne moze se preko noci od genocidnog naroda stvoriti demokratsko drustvo, moramo biti strpljivi i pomoci tom bolesnom narodu.
srezem ti ja staroj jedan tromblon u s.u.p.a.k.....
@@ma- moguce ali nije pametno prebacivati krivnju samo na druge u sve tri konfesije posotje djeca koja su ovako zadojena, kad coek bolje razmisli nek nam je Bog na pomoci ako sva ta djeca kad odrastu budu nastave ovako. Svako treba krenuti od svojeg djeteta. A i odvojene skole samo odmazu.
primam ga u pakas
da zamisli onda kakvi ce krstaski barbari postati kad odrastu ako rade ovo jos sada dok su djeca ! sada bacaju kamenje na dzamije, a kad odrastu rusit ce ih eksplozivom kao njihovi smrdljivi ocevi zlocinci i genocidasi i jos se time ponositi !
ma joj dicinja posla... manite se ba gluposti ovo djeca koja su zadojena nacionalizmom od svojih roditelja
ne bi se ovo desavalo da se sreze koji rafal pod noge ovim vlasko-krstaskim srpskim genocidasima