Pljačkaš terenca sa Alipašinog Polja
0
Osoba koja je pucala sinoć u Sarajevu je Hajrudin Harbaš
Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO ONAJ STO IMA HEMOROIDE?
Mar.š u svoju selendru stoko...sta si nasao ovdje bijes prosipati... ccc
Čuj Adi obio....hahahahaha...pa bolje da se sam zakopa u zemlju.....
Curi mi je obio automobil neki dan, tražio sam ga, ugrabio vremena, ali nema opakog. Molio bih ako bilo ko ima njegovu adresu da mi kaže, obećao sam mu slomiti zglobove na rukama i nogama. Meni će usput ispričati razloge pa ću vam prenijet. Adnan Sarajevo Bistrik Hvala!
Evo pokucaću mu ja na vrata...Daj mi adresu i broj stana !
NA VOJNICKOM POLJU kao u VELIKOM BRATU nikad ne znas odakle te snimaju! Sve sami mahalci i jedva cekaju da ocinkaju nekoga! Sve ce to Hajruka u red da dovede.... nista se vi ne sikirajte!
E pa hajte svi vi pametni i mangupi fino pokucajte Hajruki, Backu i Ammaru na vrata pa im sve ovo fino u facu saspite!!! lahko je kriti se iza NICK NAME-a pametovati, prijetiti, pljuvati po ljudima koje ne poznajete i osudjivati ih!!!!!!! HAJDE DA VAS VIDIM!!!!! A NIKO BEZ RAZLOGA NE PUCA I NE PRAVI PROBLEME PA CAK NI ONI! KAO I ZA SVE OSTALO NA SVIJETU I ZA OVO POSTOJI RAZLOG!!!!
Svaka čast. Sve stoji kako si naveo. Ako si mislio na mene sa ovom posljednjom rečenicom, onda nisi shvatio moju poentu...ja nikako i nigdje nisam isticao da sam ja bilo kojem sarajliji šef, samo zato što sam se školovao ovdje...samo kažem da ovaj grad smatram svojim, jer mi je sve dao i jer se i sam trudim da mu uzvratim što više mogu...pozitivnim naravno. 80% familije su mi sarajlije, tako da sam i sam postao sarajlija...što kažeš možda i veći od nekih koji se takvim predstavljaju. Htjeli to neki priznati, ovo je najljepši grad u našoj državi, sa najvećim pragom toleranije...iako, nažalost, sa dosta deb.ila koji rade stvari kao ova dvojica na videu iznad...
Ponjake se svim IB-ovcima u stau i dobro im zarimgu...
USKORO NOVA WEB STRANICA SSANGYONGA, POSTAVLJAMO KLIP PLJAČKE PROZORA I KLIP UGRADNJE SLJEDEĆI DAN WW. SSANGYONG.BA
Druga stvar, ja nisam raseljena osoba, svoj sam kapital uložio u glavni grad države, grad koji poštujem i cijenim, najviše iz razloga promišljenog ulaganja.Tu sam počesto, izađem uveče,fino se osjećam.Činjenica je da tu idilu kvare HEROINSKI OVISNICI koji bog zna koliko auta obiju u toku dana, od kojih glavu i policija okreće.Rješenje problema je u državnim institucijama koje ne reda kako treba JER IH JE PROKLETI DEJTON NASADIO NA BUDŽET KAKO TUZLANSKOG KANTONA TAKO I SARAJEVSKOG...Ja nisam sarajlija, ali sam veći sarajlija od svih ovih sarajlija koje sebe zovu sarajlijama.Ja sam tuzlak, uvijek ću biti tuzlak, ALI ĆU SVOJ GRAD UVIJEK CIJENITI I POŠTOVATI, PA I SARAJEVO, A NE ŽIVJETI U NJEMU A KUDITI GA, SADITI SVOJU NJIVU A MOLITI BOGA DA KIŠA PADNE U TUĐOJ!Ovo je sramno i tužno čitati neke komentare.Čuj ja sam došao iz Foče,obrazovao se u Sarajevu i ja sam sad sarajlijama šef?! Druže, daj mi naziv tog tvog preduzeća da kupim tvoje preduzeće i tebe sa svom infrastrukturom!!!!!!!!!!!!
Ta djeca nisu kriva.Krivi su oni koji su im omogućili takvo odrastanje ,odnosno oni koji im nisu omogućili normalno odrastanje.Ćuj krao sa pet godina,pa to je dijete.Samo nenormalna budala može suditi o nekome po njegovom mjetu rodjenja.Uostalom svako ima pravo doći do svojih obećanih zlatnih kašika
kakve im koristi sto ga traze kad ce ga opet pustiti
vidi sto se tt zadao na klikanje hahahaha
Fočanska papčino. Da li ti je dedo komandir kada je stavljao šapu na glavu govorio: Nabijem te na ku...\" Dosta troga si naslijedio od njega, mora ti se priznati...
Čuj Fočanski balegari ha haha. pa ja oni su držali krave i koze na balkonima...
Bravo tt (-: Seljačini ipak moraš nacrtatti da je seljačina...