Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Lakija je malo prenjelo.
Ma ko mu jebe staru. ....
Sta je Milenko? Teška zatvorska hrana?
Cuj opsada. Ja bi njega svezao za ruke i noge i to unakrsno i na lancu ga doveo da se mene pita.
Oksi tako bi nekako i trebalo, ali ne, oni imaju vise privilegija nego narod koji mjesecima ceka da dodje na red. Zalosno ali istinito, ova drzava je raj za kriminalce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne razumijem zasto se trose lijekovi i medicinska sredstva i oprema radi ovakvog olosa hajd sto ih hrane u zatvorima, nego imaju najbolju zdravstvenu njegu kakvu bi trebalo da ima normalan gradjanin, a upravo je suprotno
danas vise kriminalci imaju priliegije nego gradjani sto niste lakicu odredili termin kada da dodje nego on ima pravo i ovako mimo reda i da blokirate bolnicu radi jednog kretena
Zar bez uputnice?
I bez unaprijed zakazanog termina.. Kad kazem unaprijed naravno mislim na koji mjesec a ne dan dva.
ja mislim da laki ima problema sa protezom zulja ga
Samo da slijedeća vijest ne bude: "Pobjeg'o Milenko Lakić! Raspisana potjernica."
pravda za Lakija kojeg je prenijelo
ma i lakija bi pustili samo daj stio svjedocit protiv turkovica juce su pustili batkovog havera, ima na sudjenju da mu pticurina i pokajmacena obecal to slobodu,njima nije vazno jel laki kriv il nije jel ubica il nije njmaj vazno sklonit turkovica vruceg svjedoka protic ministra nesigurnosti i cetnickog vojvode pod kodnim nazivom scepo,kad bi sve bilo kako bi trebalo neko bi odgovaro za ubistvo cele al kupljeni i korumpirani tuzioci stite svoje sponzore.Sramota za drzavu dokazani kriminalci pokajmacena i pticurina dokazani kriminalci i jos tuzioci na youtube sve ima dokaz,nekazem da su ovi nevini al nista bolje nije ni tuzilsatvo od ovih ubica bar mislim da jesu neko jest il oni zasticeni il ovi sto su u zatvoru,al moje misljenje daj lakic ubio tolica i onog hajdarija a ovi zasticeni onu djevojku i mekica.
laki je puno pšošteniji od onog Dumanjića prodane p ičke.. takvi su u ratu cinkali za komad hljeba.
kakav furački naslov,aman ko napad na ambasadu amerike kad je bio
Dajte mu inekciju za uspavljivanje
Ima facu veoma pismenu vidi se da je neki nacitan lik...:P
uvijek se smijem njegovim budalastinama na sudjenju: nemoj da mi se cerekas da te nebi mikrofonom mlatno po glavi haha
https://www.youtube.com/watch?v=2Eb1zanaVRg
Sta je danas naslovna vijest :( RIP Novinarstvo
ma ovoj budali treba kamen od jedno tonu oko vrata i u duboku vodu baciti