Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, Alipašino polje, n e m o g u ć e, u pitanju je laž Irfana pijanog Nefića ... garant ... ! ! !
Bas zar je moguce da je to na, A.P Inace B-Faza je poznata kao mirno mjesto :D :D
OVA POLICIJA SAMO ZAJEBAVA POSTEN NAROD ZA BANALNE PREKRSAJE U TOM SVEMU NAJVISE STRADAJU ZENE, PRAVI RAZBOJNICI RADE STA HOCE I NIKO NE PODNOSI OSTAVKU OD ODGOVORNIH.
Ma nek se samo lova vrti
u svakoj normalnoj državi komesar i komandir iz stanica na kojima se iz godine u godinu povećavaju krivična djela dali bi ostavku.. jok kod nas komandire najgorih stanica unapređuju u načelnike, sve sda bagra koja gura svoje kadrove kriminalne bande ...
hvala ti alija
u istom objektu se nalazi cips i odjel mup-a za izdavanje dokumenata. toliko o sigurnosti. nek nam je bog na pomoci.
Znaci ovi -pljackasi se ne osvrcu, oni svakodnevno rade svoj posao. Ne osvrcu se na ova svakodnevna hapsenja sto se desavaju po Sarajevu.!
Da remiziramo, na današnji 22.12.2015. dan više je štete i kriminala prouzrokovala ova osoba koja je opljackala poštu nego muslimani koji su uhapšeni, jedina razlika je u broju clanaka i što balije, đikani i ko sve ne nece pjeniti što je pošta opljackana
lose si to remizirao
javili se balija i đikan :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (22)