Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kom gradu od preko 100 hiljada stanovnika osim Banja Luke su bosanski Srbi većina? Ni u jednom. U kom gradu su bosanski Hrvati većina ? Nigdje u Mostaru su pola /pola, a Lištica i Međugorje nisu gradovi. Je li Istočno Sarajevo grad? Jeste ali u ku...!!!
RS = 48% BiH, Dio Federacije gdje su Hrvati većina 18-19%. Je li 100% -dio gdje su Bošnjaci većina 24 % ? Ko je većina u Sarajevu, I. Mostaru, Tuzli, Zenici, Bihaću , Kulen Vakufu, Goraždu, Travniku Sanskom Mostu, Bosanskom Petrovcu, Jablanici ,Konjicu? Je li to 24 % BIH? Do kada ćete lagati o 24 % ???
J*bo ba ovo,posta je nije neki normalan covjek. ha ya :D samo naprijed rusite grad
@neka jeste tuzno da jedna takva literarna velicina ima ulicu na Stupu, slazem se!
Normalna stvar na 24 posto, ne znam kome je ovo vijest? Onda trebati stavljati i vijesti \"Pala noć\" i \"Svanuo dan\".
Sta ce Abdurezak Hivzi Bjelevac na Stupu!