'Ljubavna prevara' teška 12.000 KM
0
Opljačkale muškarca koji je ljubav tražio putem oglasa
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi reko nas Izet : Ja levata braco mila
KOja budala moze dati tolike novce. DOk je budala bit ce uvijek ovih prevara
Muskarci vise uzimaju od zena love na prevaru,samo sto se zene ne usudjuju prijaviti,jer im zaprijete da ce ih ubiti.Znam slucaj lopova sa radia koji je mnoge zenske na´vukao na prevaru i lovu im uzimao,jako puno ih je prevario,a to znaju i njegove radne kolege jako dobro,pa bilo bi dobro da ga prijave.
Dok je levata bice i rolata!!!
pametneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....kad je levattttttttt...ako je to uopce istina da je tako bilo...
pa sto ne napisaste jel makar bilo sta konkretno???
MNOGE SU ZENE ...PUNE ZLA I BEZOSJECAJNE SU A OVAJ COVJEK JE MOZDA DOBRA NEISKVARENA DUSA KOJA JE PALA NA ZENSKE SUZE ...ALI NEBOJTE SE SVE TO JEDNOM DODJE NA PLACANJE NALETICE I ONE KAD TAD SAMO STO CE IH TO KOSTATI MALO VISE NEGO OVOGA JADNIKA A TO DA JE ON TELE GLUP I SL. STO PISETE NEMOTE BITI TAKO OKRUTNI SVI STE VI JEDNOM NALETILI NA TANAK LED I MOZDA VAS NIJE KOSTALO PARA ALI SIGURNO VAS JE BOLILO ... ZATO NEMOJTE PISATI GLUPOSTI JER COVJEK NIKAD NEZNA STA GA MOZE STREFITI JER SVE IMA GORE OD GOREG I PAMETNIJI OD PAMETNIJEG
Ajjj sto se mogo naj*** s tim parama da je razmisljo..
mene su iste opljackale za po cenera,,, al bilo mi je dobro jbt... halal im bilo,,
vlaska posla...
ma dje su ove, ja bi im dao sve, ionako vise nista nije bitno, a nima trebaju pare, meni ne trebaju, svejedno mi sve
Hoce cepi...ah velikog levata...
Nekasu svaka im cast kad su sposobne tako treba ih nagraditi koji mamlaz moze biti da da tolike pare nepoznatim curama
haha, nema kod nas diskrecije
Odakle li to lova, odakle ti lova
Koji ste vi papucari, neka ste vi na njega odmah krivicu svalili. Zbog takvih koji dizu zene na pedestal i postoje ovakve rospije. Sta da je neka cura iskoristena ovako od strane muskarca, jel bi i nju optuzivali ovako? bi, ali u k. Pi*kopacenici jedni.
Odsjeci im klitorise odmah! Takve su iste kao i silovatelji, i zasluzuju istu kaznu.