Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovucite ljudima trave, vidite da su se poceli domestosom pucat' od krize :D
Treba svakom narkomanu u državi dati "zlatni šut" i mirna bosna......
Da je policija doboljno pametna pa da procitaju komentare odma bi uradili nesto po pitanju legalizacije ali ne oni su naj pametniji i u njihovim ocima je trava pocetak ka heroinu. Smijesno ali istinito!!!
treba se znat i drogirat, ne moze ni to svako
Ma obojica papci jedan iz Hadzica drugi iz Rakovice, nafurali se papci na filmove, pomjesali ulje od motorke i pilotu i zavrsili na reanimaciji!
poruka clanka: dajte ljudima posla, da mogu kupit prave droge
NE POREDITE OVO NEOBRAZOVANI NOVINARI SA MARIHUANOM KAD NEMA NIKAKVIH SLIČNOSTI. ČUJ SINTETIČKA MARIHUANA. OKLEN SI TI
Gledam razne komentare i covjek se u cudu nemoze nacuditi kako su mnogi postali bolesnici potreba. Malo koji komentar je predlozi da se odustane od upotrebe. Jer ako ne upotrebaljavas nema dilera, nema bolesti, nema predoziranja, nema budalastina i smanjuje se zlocin. Mnogo cega nema, a prijedlozi su uglavnom da se suspstitut uvede. Moze dajte nam hljeba kao supstitut. Blago vama kada imate love da se drpgirate dok drugi za hljeba nemaju.
Sreca pa nas ima pametnih, stekamo dobre cicke za crne dane...
Zasto se narkomanima uopste pomaze, pustiti govna nek pocrkaju
NEK SE SMECE CISTI!
Ovim putem ih molim kada se oporave da nam napisu svoja iskustva KLINICKE SMRTI kekekekke..........p.s. nedaj boze tog iskustva..mislim droga i spike..cuvajte svoju djecu...
NIKOTIN UBIJA !!!!!!!!!! IZAZIVA KARCINOM !!!!!!! MARIHUANA JE LIJEK NAICNO DOKAZANO !!!!!! A VI ZATUCANI IDIOTI STO MISLITE DA JE JOINT SPRICA HEROINA STE ZATUCANA STOKA KOJA GLASA ZA SDA I OSTALE VEC 20 GODINA !!!! STOKO ZBOG VAS MILADI NEMAMO ZIVOTA OVDJE !!!!! VIDITE STA STE NAM OSTAVILI !!!!!!!!!
Je l' ti ovo komentar prije nego što si se uradio ili nakon? U svakom slučaju nisi normalan i vrlo si ograničen. Marihuana nije lijek, već se THC i CBD iz kanabisa, nakon medicinske obrade, koriste u terapijama za liječenje raznih vrsta kancera, a najčešće za smanjenje mučnine i bolova. Medicinski obrađeni, ne utiču na strukturu mozka. Stoga je marihuana u americi legalizovana za kontrolisani uzgoj samo u navede svrhe. U svakom drugom obliku, ona ništa ne liječi, a ostavlja trajne promjene u strukturi mozga, što se vidi na tvom primjeru. Zbog toga i jeste zabranjena i podložnja sankcionisanju. Kad pročitaš mnoštvo studija, analiza i rezultata, biće ti jasnije. Al' kome se da koncentrisati na čitanje, kad je napušen, je l' tako?
Idiote jedan napusena ti mama jesi me cuo ! Klocu jedan oslovi me sa gospodine dipL. Pravnice to prvo, drugo ja nisam govorio na koji nacin marihuana lijeci vec da lijeci .. kemijski proces kojim se ulje dobija je druga prica . A sto se tice cbda i kao fol ti pametan odjebi retard to nekoj djeci pred zgradu pa bacaj suplju ... zbog takvih zatucanih idiota i jesmo gdje jesmo u picki maternoj !
MUP KS: Dosad nismo zaplijenili takve supstance: Najbolje da zaplijenite sami sebe,nikakve koristi od vas...
Došla zapadna civilizacija i u Šeher Sarajevo
Pun Klix narkomana grob te ne jeb.o!
samo travu treba pusit, od trave niko nikad na svijetu nije umro, a ove hemijske otrove , ovo treba sve pobacat...cuj blokira ti centar za disanje u mozgu...koji idiot moras biti da to sebi uradis.
Lilium, to nikad nisi travu probao ? Ne kontam ti ovaj komentar ?
Jarane ovo zlo' pravo , ee moj rasta sta si ti pusio :D osvjezivac zraka.. haha :(
Najludje je sto se ovaj otrov prodaje ko dspi...
ma hedovina lijepa nona meee. moze spajs jednom metricno, zeze radi.