Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo polazim svaki dan tom cestom sa celavim gumama i zimi i ljeti sa autom koji je laksi od ovog audija bar jedno 400-500 kila i nikad nisam osjetio da auto klize....a cuo sam sinoc kad je taj automobil kocio ...sto se tice leda suplja100%.tacno je da iznad gore ima izvor vode koji tece preko ceste ali kocnice ne skripe po ledu ....mislim nikog ne optuzujem niti mi je to cilj ali brate ako ne znas voziti ne sjedaj u audija uzmi neki 1,1 l i nauci kontrolisati auto.kao drugo sta da je nekoga pokupila?????nije samo fol sjesti u auto i kontati sta cu ja vec sta ce i onaj jadnik koji brine kako vozi a neko ga pokupi ono lezerno.....trece kako je ona prva poslje 25 godina prva proklizala na tom \"ledu\"?????
Jeste li sigurni da je zensko? Meni se cini da novinari pod nicijalima takodje podrazumjevaju i \"osoba\" pa u tom kontekstu bi i mogao zenski rod, (npr. ta osoba) mada je netacno napisano kako god. Sami inicijali su nedovoljni, u tekstu nedostaje rijec \"osoba\" kako god, ma koji rod kasnije da je u pitanju...kad vec ne pisu puno ime i prezime.
Vijest je bez veze, ne znamo jeli doticna Bosnjakinja, Srpkinja ili Hrvatica, tako da je ne mozemo ljudski izvrijedjati.
E ovo je jos samo jedan dokaz da zene ne treba pustiti da polazu i voze!Sto se tice airbaga on se ne aktivira ukoliko nisi vezan sigurnosnim pojasom!A sto se tice sigurnosti Audija nemojte pricati o tome,to je jedno od najsigurnijih auta,ja to znam!Audi je klasa u klasi i nije za svakoga da se vozi,jer ko ne zna da vozi ne treba da vozi!;)
ma zena ba vozila..dobro je pa nije jos 6 auta zakacila... svim zenama treba oduzet vozacke i poslat ponovo na polaganje..
Ko tu dionicu često noću vozi, dobro zna da redovno voda teče cestom, a minus temperature rade svoje...zato se manite glupih komentara tipa \"idiot/kinja\"...samo je bitno da je preživjela...
Čitajte tekst prije nego što krenete komentarisati, ako se to tako može nazvati. Svakakvi ljudi imaju konekciju za 15 KM, ccc.
dobar mu ovaj airbag... NOT
@mallena Muskooooooo,.pa i muskarci prave udese i greske u saobracaju,tako da pol nemoze odrediti u ovom slucaju da je on bio razlog udesa,jer za tako nesto nemas dokaze ti muskarac umisljeni
ma sta se svi mi sekiramo, kupice joj babo drugog audija i to jos boljeg, mozda sada A6 al sa zracnim jastucima hahahahahha
hahahaha eto koliko smo svi pismeni u pm cccccc al opet kome bi i palo na pamet da je zensko bilo za volanom u ova doba i da joj se bas nesta ovako desi cccccc al sve u svemu vidi se da nije bila sama i nije za djaba receno - zensko za volanom tj opasnost na putu ;))
koliko ja znam tu ima neki izvor, 10-tak metara od ceste, zato je mokro. sto se tice poledice i sletanja sa ceste garant je vozila prebrzo. da je isla oznacenom brzinom nebi se nista desilo. otom potom.
izgubila je kontrolu nad vozilomž ZEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNSSSSSSSSSKKKKKKKKKKOOOOOOOOOO
\'\'Naime, kako nam je saopćeno iz MUP-a KS, B. S., upravljajući automobilom \"Audi\", iz još uvijek nepoznatih razloga izgubila je kontrolu nad vozilom, te udarila u zaštitnu ogradu koju je probila\'\' vozac je zensko ;:D znaci nije lok , tako se bar zakljucuje iz recenice
ocigledno je bilo leda na cesti i realno gledajuci u 3 sata ujutru sigurno nije vozio 20 na sat vec je isao mnogo brze , sto znaci da je sam kriv za ovo ccccccccc