Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šemso, Šemso... Što ne kradeš od fukare pa ti neće ništa?
Šta će to biti? Mora da je Šemso dipio auto od nekog advokata ili doktora.
treba ih u zatvor, i umjesto pumpice za dezinfekciju ruku staviti vazelin, da imaju drugi zatvorenici kad hoce uci.
Samo za tebe informacija da sam Medicinar , tacnije Geronto-Psihijatar. Steta sto sam za \" starije\" inace bi bio moj slucaj! I oni koji ciste \" hale\", kako ti kazes, zaradjuju svoj kruh posteno i ne kradu.U prosjeku je ciscenje \" hala\" 1000 eura ....zaradis li ti toliko?
Jadan onaj koga ti hranis! Cisti hale i tisu misu!
Ma ja zafalilo malo ovim pripadnicima SDP-a, posto ne radi prijevoz u Sarajevu pa da malo se vozaju.Ipak potrajat ce strajk
Ko će i kako nadoknaditi štetu. Niko nikome i nikada. Zato smrtna kazna ili još gore (uništiti korov u potpunosti) i eto nam poštenog života. Ovako zatvori puni , krivci osuđeni \"gospodskom kritikom\" i hajmo kući. Ko nije zadovoljan neka sam odrađuje.
A ja se stalno cudim odkud nekima u BiH ovao dobra i skupa auta,a nerade !? Ja radim vani, ne zaradjivam slabo i vozim Audi 4 star 12 godina. Nije da neznam u pare , mozda bi i mogla malo bolji i voziti ali nemogu od gladnih usta u BiH koji od mene pomoc cekaju. Sad se opet pitam odakle nekom takvo auto.....ILI JE POLITICAR ILI UKRAO !!!!!!
ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC ADNAN HASKOVIC.. Ukrao mog Audija u julu 2009 na Ilidzi.. ii sta je bilo.. Dobio dva mjeseca kazne..
Semsudin Hodzic zvani ŠVABO... Nalizi se pritvoru SUD-a BIH skupa sa Enisom MAndalom zvanim PAJSER od 4.4.2011. Kamen je jedna u nizu akcija TUZILASTVA BiH i SIPE \"Stranac\", \"Kodžaga\", \'\'Hit\", \'\'Prenj\", \'\'Kum\", \'\'Kasper\", \'\'Euro\" i \'\'Prud\"...
A nesmiju prici B-fazi :D hahah
Znaci li to da ce i meni uzeti A8L sto sam uzo od semse za jeftine pare. meni izgledo ko fin covo, a trebale mu hitno pare, a meni bas takav trebo za granapa za robu?
Nije demokratski tako ljude prozivat. Sta ako je ukro i preprodavo. U demokratiji kri.minalci uzivaju velike slobode i paznju. I sav slj.am. A narod ko he.be.