Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 jointa i apaurin, pa nebi bio u stanju mrava zgazit :(
Samo da znate kako je lijepo sad u njenom komšiluku, već tri dana nema tuče izmedju nje i sestre, roditelja, brata. Ni policija nije dolazila da interveniše.
ovo je izgleda sedmica Omara Mehmedbasica,koji god clanak procitam on nekog zastupa i brani....
Još jedan dokaz da je razlaz često mnogo bolja solucija, od lošeg braka..
mislim da je losa droga bila uzrok ovome hahaha
Mislim da si možda i u pravu. I nemoj da se smiješ, ružno je.. Dva mlada života srušena, a još i djetence osta iza njih.. Ipak, i ja sam u pravu, jer brak narkomana nikada nije dobar brak.. Razdvojeni su imali šansu, skupa ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"...te zbog činjenice da bi boravkom na slobodi Enisa predstavljala opasnost po javni red i mir" a ko biva nakon mjesec dana vise nece predstavljati opasnost... :D nista ljudi ako vam se bas neko zamjeri, ubijte ga, samo mjesec cete dobiti, nista strasno ajd :D
bez obzira...bice ona na slobodi i nakon sudjenja kao vecina...no sikiriki
treba nas fine i poštene u zatvor strpat...kad nas ne brani od krimosa tako sto njih zatvara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A onog dembela pustili.....
jadno dijete :( osta bez roditelja
Ne seri, bolje je djetetu ovako.
haj ti nemoj srat pa češ vidjeti kako boli stomak :-p
PRIKAŽI ODGOVORE (2)