Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je ovaj mislio, poslati 2-3 sms poruke i dokopati se 70k km, ako je mislio da ća ga na taj način ozbiljno shvatiti dečko je težio idiot.
...mlad, zao i glup.
nije ovo darko kondić, ovo je bond, džejms bond.
Sta su "policijski biljeznici" ?
E vako se treba obuc na poslu,a ne ko Pape!
Jbt. kako nam se " kvalitetno " i na brzinu ovi kriminalci odškoluju .... 20 mu godina i već bi 75.ooo KM ... ???
Krstaš, nije tata sigurno, može bit babo il aba. Ako to Bošnjak kaže sinu šta onda republično-šumski čovjek kaže sinu ?
@KGB KRSTAS Je6iga, jesi ti retardiran, ali u tvom komentaru ima istine (normalno, ako pod Bošnjacima podrazumjevaš sve stanovnike BiH, bez obzira na vjeroispovjesti - a to se da zaključiti iz konteksta, s obzirom da se ovaj kriminalac zove Darko). Naši ljudi k'o da nikada nisu vidjeli semafor i k'o da ne znaju zašto on služi. Pa je6ote, k'o morževi ti iskaču pred auto, još ako nemaš vremena da zakočiš - tek si tada nahebao. A one 'racere' što lijepe apple-ov logo na auto, o njima da ne govorim - za njih ne da nepostoji semafor, nego ni žmigavac ne znaju koristiti...
Kus na kontaverznog biznismena!