Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaista je tuzno sto nase institucije vode tako malo brige o stanovnistvu, a pogotovo o najmladjoj populaciji. gubitak djeteta za porodicu je nenadoknadiv. nazalost, nijihovu bol ne moze nista ublaziti. medjutim, da bi se ovakav nemar ubuduce sprijecio zaista je neophodno da se pocnu podnositi tuzbe za nemar protiv onih koji prave propuste u svom radu o kojem ovise ljudski zivoti. ukoliko je djevojcica primljena u hitnu i nakon toga poslata kuci bez detaljnijih preglada, mislim da je to s njihove strane neodgovorno i potrebno je tuziti sluzbu.
tako je to kad se svako moze zvati \"DOKTOROM\"
Samo želim obavjestiti posjetitelje stranice,da su ljekari iz hitne noć prije smrti djevojčice,vratili je kući i rekli majki da joj nije ništa da su je džaba doveli i dali joj samo lijekove za temperaturu.Tako da se je obitelj na vrijeme javila ljekarima,medjutim,oni nisu odradili svoj posao i otkrili simptome meningitisa.
Koja tuga...Koliko jos ovakvih slucajeva treba da se desi,da bi se proglasila epidemija????. Zar ne postoji nacin da se nasa djecica sacuvaju,zar nikoga od celnih ljudi nije briga za ova tuzna zbivanja?Pa neki od njih imaju djecu,a niko od nas ne zna cije dijete,ne daj Boze,moze biti iduce... Cuj nije epidemija....a sta je onda????
starno nisu normalni , cuj nije alarmantno ?????
ovo je nevjerovatno! Prije svega kako ce beba od 7 mjeseci reci da je boli glava? Temperatura moze biti i od grla i od svega ostalog! zar se ne postoji preventivna vakcina kao sto je za veliki kasalj, tuberkulozu i ostale bolesti ili ce to doci kad bude isuvise kasno? Nije alartmantno, a ovo je vec peti slucaj u ovom mjesecu???? Kako nije alarmanto, 5 mladih zivota u jednom mjesecu!!!!