Crna hronika
0
Nova pucnjava u Sarajevu
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj samo napisi ko je bio nemanjic a ko luburic?
banira li me banira. Zelim ti brz odlazak u raj i provedi se fino.
Kad ce te bre prestati da psujete? JE i BE vas nece nicem nauciti,a pogotovu decu bre.Pa to nema smisla bre.STOP psovkama.
ako nisi sposoban da odgovoris pismeno,onda netrebas da vrdzas bre. poz. od anonim.
da li stvarno medzunarodna zajednica misli da ce putem izolacije bosnjaka na balkanu rijesiti probleme vehabija u bosni i hercegovini i sprijeciti sirenje islama.Pa to je i smjesno i zalosno.Upitajte svoje fratre sta iskreno misle o tome.Povlacenje ovako glupog poteza od strane medzunarodne zajednice ce imati nesagledive posljedice na buduci razvoj dogadzaja na balkanu a i sire.Znaju li oni ustvari sta je saradnja vjerska?
nije to pucnjava ba...nego motori sa motorijade u Srebreniku :D hahahhaha...
slabo je ovo dok bombaski napadi ne pocnu
Amidja ....bem li ga ako je i ja nisam \"oklapio\"----kako je ovaj opisa,nije niko drugi do ona -hahhahah
Da nije kakva svadba bila?
probudise me baxuzi :S
sipu ga admns
pa dobro ljudi sta ste digli prasinu, nije bilo povrjedjenih... to se moze desiti svugdje
brate ja znam da sam je tarabio kad je najsladja bila,,,,,,,,malo je gronula sad od kila al je loziona jos,,,,,,,,,,,,,xexexexex
@ tetka : tetka i jeste jeftina to si upravu...
Amidja jes to ti matereti ?