Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@patriota hajde, sta si ti sad dosao tu da pametujes?!
Vidimo se braco draga kad se opet puska u ruke uzme, turci su mi kubure dvije ostavili i to mi je dovoljno a belegijom cu vas u glavu udarati stoko jedna napacena. Imajte ba postovanja malo nesreca je nesreca a ne prilika da turke usta uzimate, mrsh iz Bosne stoko, brukate pravoslavce bosnjake i mnostvo onih pravslavaca koji su zivot dali za ovo sto danas zovemo Bosna i Hercegovina. Sram vas bilo!
@grmecilja: pojedi nam svima GO*NO !!!
bosnjacki garant, hehe. Im ali jedan od ovih visokoumnih bosnjaka muslimana da mi kaze jos jednu rijec na \"tom njihovom\" jeziku! Bit ce interesantno malo prodiskutovati o tome.
Eki \"zavrniti\" ventil! Koji je ovo jezik?
@.....eh nek\' si nam ti pismen!!!
SAMO JE POTREBNO BILO ZAVRNITI VENTIL.. SAMO TO...... NIKAKVO MOZGANJE, NIKAKAV FAKULTET, SAMO ZAVRNITI VENTIL... PITAM SE KOLKO JE NEPISMENIH OVDJE MAJKO MOJA..
Lijepa SELA lijepo gore! :-))))
@ferguson htio bih vam cestitat na sinocnjem izdanju UTD nad mrskim chelsijem.
zali Boze kuce,a ne ono dvoje matorih baksuza. i jos imali u kuci 10 boca plina.stoka jedna.
@jedan tamo: pozz mamicu!
AKO JE OVO VRATNIK ONDA KOVACI SU NA ALIPASINOM. MADA IMA NATPIS ISPOD SLIKE DA JE PREUZETA IZ NEZAVISNIH PA NIJE NI CUDO DA JOS NEZNAJU GDJE JE SARAJEVO A KAMOLI VRATNIK ?
Bujna masta radi svasta! Ti bi se \"niko\" pod hitno trebao javiti nekom dobrom psihijatru (za takve je Radovan bio penicilin, hehe)......ako ti je vec do takvog blaga, eno ti majcica turska, tamo takvih kuca ima ko halve......Sit se nauzivaj i nagledaj te \"ljepote\" heehheeh
ne bi me iznenadilo da je pozar namjerno podmetnut. Neko iskoristio situaciju oko nepazljivog rukovanja plinom, pa dosao pripalio, ko biva niko nece skontati. rece stari, penzioneri, sta oni znaju oko plina. A to su podmetnuli oni koji su protiv da Sarajevo ima ovakvo blago i nasljeđe. Mozda isti oni koji su palili Vijecnicu?Srecom pa su ovi ljudi prezivjeli. To je najvaznije. A nasljeđa će biti dok je i nas. Jos jedna kritika vlastima: Koliko vam je trebalo da ovo mjesto otvorite za muzej? Jeste li mislili cekati jos nekoliko godina? I zatso nije bilo obezbjedjenja zta ovakvu kucu??? U svakom normalnom gradu ovakvo blago bi se cuvalo pod visokim nadzorom. Ma ja dobili ste je djaba od ove porodice, pa ko biva nek propadne, nek orone, stare instalacije i cerpic, a kad propadne onda cete je kupiti posto poto ili prisvojiti za vase sinove, kceri ili utaliti za malu sumu prvom mafijasu da tu napravi sebi rezidenciju ili trzni centar ili da tu prima samo svoje goste. Neka vas je sram!
daj ba jery ne seri!!!