Najvjerovatnije ručna bomba
0
Nova eksplozija ispred kockarnice u Zenici
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reket brate,reket :D
Ma ja mislim da to nije niko namjerno bacio, mozda mu je ispala :)
Hmmm,a ovaj gazda kockarnice jos nije shvatio da je vrijeme zatvoriti i kupiti se,hmmm bice opet????Sto brate ne pomogne i policija pa da se to profesionalni minira-kockanje je najvece zlo poslije droge,pica,hdz i republike sumske!
ša je ba to voi šktofgri podjhmeću žahjbce ćešviš željkeo amo tam kom nevlja nek ide u hrvatskjhau kdo jspoivića hgja baga
HDZovci postavili sami sebi napravu, velika steta nastala na dvije zadnje ratkape...
Pa neka...Lijepo je to
maloprije je jos jedna bomba...na parkingu ispred valde zenicko dobojskog kantona
a niko ne kaze da je ovo peta bomba po redu. ne moramo ni spominjati 2 pozara i dvadesetak laznih dojava o bombi u istom objektu...
....slušaj, ko gubi ima pravo da se ljuti ali bomba je ipak malo previše!
sto je najgore niko mi ne vjeruje xD
Mirso je ostavljao crno iza nokata na ovom mjestu. Fikreti je odavno bilo preko svega preko glave, te je nakon niza ne uspjesnih razgovora i ubjedjivanja odlucila uzeti stvari u svoje ruke ne bi li konacno spasila porodicu. Fikreta, slava ti!!!
MA OVO NEKOM PROPAO LISTIC .
Znali iko cija je ovo kockarnica pa ga nevole ovako?
opasne ove kockice iz kockarnice