Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja skontala da budu odma pusteni na slobodu, sto da ne :)
Dobro došli u grad sigurnog življenja,jedan od najljepših i najpoželjnijih gradova u Evropi.
@LutrijaBiH kralj si...
A šta fali..neka plačkaju.... Sve će njih na kraju Špoljarić osloboditi zbog nedostatka dokaza.
Tacno.............nema mjesta gdje nema pucnjave,nazalost sa smrtnim izhodom.A nasi gradjani potpisuju peticiju za ubijanje pasa------lutalica,a sto nam zivot ovisi o koncu naSSVAKOM COSKU ULICE SARAJAEVA TO NIKOG NE BRINE.Bas smo cudan narod
eto i mene u sarajevo da opljackam konzum, nikog ne hvataju, nece ni mene 100%
a zasto ne stave po jednog drota pred svaku prodavnicu ionako plate za nista dobijaju smrde po kafanama,ovoliki broj pljacki je prevelik i za milionski.grad
moraju igrat bingo i pisat kazne djeci koja su tek polozila vozacku, tako su mene klepali nekad davno, sad ga samo od*** (kad hoce da mi pise kaznu zbog "SKRIPE GUMA")
Policija kaze Sarajevo siguran grad . Samo za koga je siguran.
Rjesenje je jednostavno, povecati plate policiji i zaposliti jos par stotina novih ,eto ga
Svaka cast, postujmo domace
Iskreno treba ponovo uvest Teritorijalnu Odbranu i lagano policijski sat da građani uvedu. Oružje u ruke i patroliranje ulicama. Jer ovo već gubi svaki smisao.
KONZUMIRA SE PLJAČKA OVIH DANA.
Pocela sezona
Znaš kako ovi lopovi funkcionisu, udari danas na konzum opljačka ga, policija sporvede svoje, traže se šatro, nikad se ne nadju, fol svak konta smirit će se sad neće više pljačkat, oni odma drugi dan dvije poslovnice konzuma zajme, ma smješno pričat šta rade ! nijedan konzum nema zaštitara rijetkost da ima ! pa šta očekujete ? =)
Konzum samoposluga :D
Dobro je dok ne počnu krasti domaće :D
Nije ništa strašno krasti od onih koji isto kradu ;)