Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ga lagano u tamnicu i nista drugo jer druga kazna je preblaga za ovo djelo...
Kakva tamnica..treba govno po kratkom postupku....metak!! Da se nebi hranio ma nas racun !
lijepi serijat..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dabogda ga u zatvoru kitom izmasakrirali
Na svoj potomak podici ruku to je nesto zadnje na sta covjek treba da pomisli. Ma ne treba ni da pomisli. Objesiti ga na trgu kao primjer drugima !
Obavezno ovim"neuropsihijatrima" uraditi vjestacenje. Covjeka,koji na tako bestijslan nacin,pa makar bio i Srbin,oduzme zivot svom djetetu,proglasiti uracunljivim je blago receno nepoznavanje posla kojim se bavi ti "strucnjaci".
Uracunljiv znaci svjestan onog sto radi. Nema veze s tim jel lik ima dasku viska u glavi il ne.
smrtnu kaznu uvest' pod hitno!!!! samo zbog ovakvih..
Ubijte to dok je vrijeme
On ima 4 djece a sa ubijenom kcerkom je ocito ima drugaciji odnos jer su se mogli cesto vidjeti zajedno. Ne sugerisem bilo kakav neprorodan odnos ali ko zna sta se budali verilo po glavi kada je odrasla.
Alal vera, neuropsihijatri. Obicno razumni ljudi, pri zdravoj pameti, uzmu noz i iskasape rodjeno dijete. Ne bi to nikada uradio neko neuracunljiv.
Nemora znaciti da je covjek bio lud, mozda mu je kcerka presla preko jedne crte preko koje nije smjela da predje. Sve ima svoje granice. Ne opravdavam taj njegov cin, al to je njihova stvar zasto se to desilo i nama nije da pisemo ovdje svakakve komentare kako je on vaki kako je on naki, nemamo nista od toga, zato ima na ovom svijetu prvo sud pa zatvor, a na drugom ce bog onda tek urediti sve. Mi smo ne bitni u tom svemu i trebamo gledati sta se desava u svojoj avliji.
Joj ti jake logike ***u. Hajmo onda svi na ulice, pa da se poubijamo medjusobno, ko je kome presao crtu. I nije on vaki-naki, nego je ubica.
Ej, ajde ti nekom otidji i predji crtu a mi cemo gledati sta se desava u nasoj avliji. I da nismo slucajno culi da si se otimao! To ti je dragi bog tako uredio da bude!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako je ovaj uracunljiv ubio vlastitu kcerku, je li se onda trebam nadati da je moj otac neuracunljiv? Uzas, zao mi je zene, ali bar ce se sad ocu suditi kao zdravoj osobi...
Znam ja odlicno sta to znaci, ali ne mogu da vjerujem da neko uracunljiv ubije svoje dijete
covjece...
Kako neko može biti uračunljiv i ubiti kćerku? To mi ne ide u glavu nikako. Kakva je to psihijatrija da mi je znati.
Uracunljivost znaci da je covjek u vrijeme ucinjenja djela bio svjestan svojih radnji i mogao je upravljati svojim postupcima, sto znaci da je u datom momentu da je htio mogao ne ubiti svoje dijete, jer nije bio trajno ili privremeno dusevno bolestan.
PRVI PUT ČUJEM ZA OVO !! BOŽE SAČUVAJ !!