Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se po spojlerima da ga vozi neko bez mozga i ukusa.
Raja se kurchi sa kecevima i dvicama u 2012.oj godini.-.-...Bogu plakat
pa samo i udaraju ovi zmajevi sa golfovima, u ovoj zemlji stvar prestiza je imati golfa ccc nadam se da je dobro covjek !
JOJ JEST SMIJESNO OVO AUTO,,OVAJ GOLF 3..LAFO NAPUCANA AJ SAD SAM OPLAKO KAD SAM JE VIDIO HAHAHHAA.
Vidi Piketa na prvoj slici. Farmerke i kožnjak, roker stari.
Vidi Hadzije
Vidjam ovog dzibera cesto po dobrinji i nedzaricima. I cesto u prolazu prokomentarisem to auto i koji ga kloc vozi. Auto koje vozite puno govori o vama ali postoje izuzetci. Postoje styleri koji auto sredjuju s ukusom (mada ga neki i nemaju) i to ne moraju biti jaka auta ali su ugodna za oko (kod nekih i nisu), postoje trkaci kod kojih su vozila izricito radjena za trke i takvi automobili su najcesce oskudnije opremljeni zbog smanjenja tezine, ali svaki pravi trkac se ne trka po gradu i dosta ulaze u to auto da bi ga razbio ili sl. sve u svemu pjesaku zelim brz oporavak a ovom bilmezu da nauci voziti i ne blati ostatak vozaca svojom pojavom i nacinom voznje jer nismo svi isti. PS Ovo je vozac tog golfa http://i49.tinypic.com/k3an1j.jpg
ove ljude sto stoje I gledaju....nigdje veze!! :/
Dovoljno je vidjeti ovako naseljachen auto, tacnije shporetinu, i sve ti je jasno i ko i kako ga vozi. Ja brate chobana nikad nije falilo.....
Prije svega zelim brz oporavak povrijedjenom.A velika vecina koja pise ove komentare je neobrazovana i nevaspitana, svi mislite da ste najpametniji-SMIJESNI STE !!! Pozabavite se malo samim sobom, nemojte uvijek u tudje zivote gledati i komentarisati.
stvarno si glup kad si došo da pročitaš moj komentar na 80 mjestu hahahaha
Jooooj dobra Golfa-V, super !
Ma samo amk Venom mi ne vozimo keceve i dvice ;)
u be-ha goljf i insan postanu ko jedna duša, simbioza živa, zato je taj auto opasan za demokratiju, pardon, za etnokratiju (jer su dobre bošnje još na afričko-plemenskom nivou razvića). S. F. -- Sloboda Dobrim Bošnjama!
Dragi komentatori, ne dao Vam Bog da doživite nešto slično, isto ili još gore. Nema tu krivice. Možda je s jedne strane, s obje, ili ničija. Jednostavno, sudbina, a od nje niko nije pobjegao. Iako mu je auto \"napucano\", dečko koji vozi nije trkač. Prije nego bilo šta napišite, malo promislite i zamolite Boga da Vas od toga i sličnog sačuva. ;)
Da je ona dobar glasnogovornik mogla bi mjesto brata davat intervjue.Nek je on zaposli ko menadzera i glasnogovornicu.
Zamisli kako je kad ne znas sta ces s milionima pa moras biti glasnogovornik!