Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj državi policija može riješiti samo slučaj ''samoubistva''
samoubica se ubio s ledja
hoćeš aplauz ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
još jedna u nizu tragedija u bosni. nikad bolesniji post nisam pročitao od ovoga što je napisao nick hercegovina. odvratan si.
Kao i omogucavanje komentara na ovaj clanak Vala i naslov mi je sugav... rijec "samozapalio" jako glupo zvuci. Ne znam ni jel' nasa?
Yahel@ Naslov im je za samozapaljenja vala buraz O:)
Navodno samo zapalio...
kad nemogu naći ubicu onda kao nađu kanister od benzina negdje blizu i slučaj riješen,plata je opravdana,policija radi svoj posao
Uglješa.... Crni Uglješa... Pa rekoh li ti ja da ne uzimaš bakar sa podstanica koje su pod naponom?!!
Samozapalio hahahah evonistaslusamnekuziku i citamdebilizmenekevamoonlajn
Ako je već riješio to, mogo je pištolj i lagano. Bez muka, ovako jadna majko gore mu je bilo.
Čuj samozapalio!? Pa zar nije da se sâm zapalio???
"Samozapalio" !!! ... kad bih ja imao polupismene uposlenike, ja bih se isto "samozapalio" .... Vrh!!! Taman kad pomislis da su klixovci doćerali do dna, oni ti uvijek iznova osvjeze dan novom provalom. Hvala klix...
Izvinjavam se klixu! Ja sam glup i nepismen! Provjerio sam i ovaj riječ je u pravopisu! Oprostite, molim vas. Ipak, niste vi krivi sto je pravopis nakaradan! Kako sam samo glup!
nek si ti meni nick kopirao...garant ti neko od rodbine radi na klixu...:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nama ne trebaju hemijski otrovi .Znam da je mlade ljude tesko obuzdati ali dokle vise i imali kraja ovim nesrecama.Koliko god smo svi mi krivi pojedinacno tako mislim i na policiju i drzavu koja cini mi se vrlo slabo obavlja svoju duznost na nasim cestama.
Jos ga pojedinci u komentarima proglasili lopovom, da je krao bakar.. nidje veze, naseg hajvan naroda... ccc bitno da komentarise, a ni ne misli sta ce napisati. ko nema sta pametno reci nek suti!
Uzasno.Polako ali sigurno postajemo Juzna Amerika.Zemlja ocaja i beznadja.
Kolika li je njegova muka bila, kada ga je natjerala da u samoći umre u takvoj agoniji i to od svoje ruke..? Jadan čovjek :(
A sta ako nije umro od svoje ruke?!?
Petre, ja samo čitam kako piše... :)
Covjek normalnog uma nikako ne moze ovo uraditi.
da nije koji profesor sa difa po mogucnosti tabakovic :D
hahaha jes garant, nece nas ta sreca da njemu nesto bude (:
porijeklo mu ebem
Šta bi sa snimkom??? Šta bi sa odjećom (nije bila uniforma ZOI 84)??? Koja šuplja. Samo da se ne bi zajebavali oko toga čija je odgovornost.