Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovek je bal.ja i napao je srpsku nejač
najtragicnije je sto niko nijee pritekao u pomoc jer mislili da je mozda roditelj tuce, kao to je opravdano i jos hitna pomoc isto tako...uzas!!!!!!!!!!! e zato u SAD ne smijes ni svoje dijete da dotaknes u javnosti cak ni da galamis jer ti neko odmah zove policiju pa i zbog svog a najvise zbog svog djeteta mozes i u zatvoru da zavrsis a djete u domu pa podigni ruku ako smijes ali kod nas nikad nece do tog nivoa nazalost i uvjek ce djeca ispastati moze tako i vase dijete da bude prebijene na sred ulice i niko da ne pridje da pomogne uzas...zalosno
fakat si NEPISMEN.....grrrrrrrrrrrrrr ko te zaposli...nemas ni VIII razreda,,,cccc a jes\' nam sve ku\'\'\'\'
....djevojčicu počeo da tuče u predjelu \"noga\" i stražnjice, a zatim jakim udarcima pesnicama po glavi. Pa dokle vise,bagro nepismena????
Mi smo stvarno postali fuj narod. Od onoga kada smo znali letiti u po\' noci u pomoci nekome ko nam nije nista do ovoga sto sada (ne) radimo. Fuj, fuj, fuj! Ustvaril, fuj smo od kako smo digli ruke jedni na druge - tada smo digli ruke i od samih sebe.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo,strasni klipovi - da se najezite Ispod slike,udjite u \"My Videos\" i pogledajte !!!
prije par godina neko \"uletio\" u kucu mog komsije, napali momka, on bjezao a ja zvala policiju...kasnije me tretirali jednako kao i osudjenika-ispitivali u policiji par puta,svjedicla na sudu gdje me je jedan sudac pravio budalom i izvrtao moje rijeci...kako onda da pozelim pomoci opet??? srecom, vise nisam dosla u istu situaciju i nadam se da necu...
samo bre glasaj za snsd pa ce da bidne ovoga jos dodikche made in laktashi
Niko nije pritekao u pomoć? Ko je kome pritekao u periodu 1989-1995?Priteko je onaj momak,pa mu spucaše metak,nažalost.Eto u šta se pretvorilo društvo...To se zove....i tebi će mečka zaigrat...Važno je da imaju gusle,pijesme,poput one Nevesinje čast ti svaka,kad si čisto od T.uraka,to je najvažnije.Do juče bi bio kriv bilo ko drugi,a danas neka krivce traže međuse,a žalostno je da žalostnije ne može bit.Nek se svak upita,ako bi njemu bilo da mu neko napadne dijete od 12 godina.A policiju,nju treba ukinut,definitivno,jer su se odavno privatizirali,baš ko đuro iz stanice.
ovo je nista sta se radi u bileci
pa ne znam, ova danasnja omladina nema respekta ni trunke, meni je dosad cesce bilo do toga da malo \"zavedem red\", ali se zbog rigidnih zakona nisam usudio... mozda je covjek nevin?
mozda je to bio vozd himself!? U svakom slucaju, kad nadju ko je, samo serijatski zakon uzeti u obzir, pa izabrati jal kamenovanje,jal vjesanje ili javna lomacha!
najbolje od svega je sto niko nikada ne pritekne u pomoc! hvala bogu da djevojcica nije tesko povrijedjena IAKO ce se ovoga sa strahom i tugo sjecati, kako niko od sugradjana nije htio da joj pomogne. kao kada je maloljetni denis mrnjavac napadnut u tramvaju u sarajevu, samo sto je on na zalost izdahnuo...
naša posla,taki smo ti mi srbi
Dobro došli u Republiku Srmdsku.