Ni nakon 2 godine istrage
0
Ne zna se ko je ubio Milana Vukelića
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZEMLJOM VLADAJU TAJKUNI KRIMINALCI, A DRŽAVNI ORGANI SU POD PUNOM KONTROLOM MAFIJE I PRIKRIVAJU PLJAČKE I UBISTVA! POGLEDAJTE DOKAZE O KRIJUMČARENJU I UBISTVU MAFIJAŠKOG REŽIMA: KANTONALNOM TUZILASTVU KANTONA SARAJEVO http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiva/2012/03/16/3261089
@patriot haj ugasi računar i raskomadaj se
evo da vam ja kažem ako sami niste skontali UBIO GA JE DODIK SVINJE KORUMPIRANE
posto clanak o prevodu biblije nije moguce komentarisati iz nekog razloga, ja cu samo navest jedan ajet iz Kurana: Zar ne znaju nevjernici da su nebo i Zemlja bili jedna cjelina pa smo ih Mi raskomadali. A od vode Smo sve živio ucinili, pa zar ne vjeruju?? (Kur\'an, el-Enbija 30)
enes dzanic ubio milana vukelica,opet je pocelo kao 92-e na bas carsiji,pa kad se budemo branili opet ce srbi biti agresori!