Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno ide zamjena staro za novo...
Kad odem u RS to oni nekriju, to onako visi zakačeno iza vrata po štalama, šupama, kučama ma gdje god to njima neoduzimaju ovo je slučajno neko dobro zajebao.
Da nije kod ministra Denisa Šulica
ima ga nemere ga krava pojesti cekamo bujrum genocidaši
Jovane ,pajdo ,ne igraj se sa starim eksplozivnim uređajima.Svaki inicijalni eksploziv nakon dužeg vremena postaje nestabilan pa može bomba sama da rokne na ječi potres, a tvoja šubara da odleti u Šumadiju :D
samo ih razoruzavajte
Kobajagi oduzimaju, pa ce poslije rec kako oni hapse i razoruzavaju, a Bosnjaci se naoruzavaju. Vi ste vise i budali providni ko polovka...
U Gradišci su podijelili oružje, samo ovi iz RS-a misle da mi to ne znamo. Podijelili ste prije 2 dana ;)
Oružja ima na sve strane pogotovo kod srbadije
Puno vrijedi oduzeto oružje koje ne puca a šerbetlije lopataši lopatom na lp peksinaška papanska posla (lipicanerski papkari). Da nije jadno na ovom vremenu bilo bi žalosno !.
Treba sve sakriti, kad zatreba bice nam ko palestincima
Samo vi oduzimanje oružje Srbima, a šta ćemo ako nas muslimani napadnu, čime ćemo se braniti ili ćemo na traktore pa u Srbiju. Vidite kako su se naoštrili, samo neke traktorčiće crtaju i prijete.
Evo kad su muslimani vas napali ikad prine? Aj ne kaki...
I treba da vas je strah ☝️