Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro vam došlo da ne vozite.
je.b.o vas i gras i busevi i sveeee, kako cu na posao, koliko mi puta busa nema, samo propuste voznju, treba ih pobiti, da rade svoj posao kako treba....je.b.o ovu drzavu! Eto sto se ispsovah na sabahu...ccc
rijši li se šta domaćine?
ma trebo ga je slomiti dosta sile grasovaca nek vide kad udare na mangupa šta se desi lako je na djecu i zene navaljivati
malo je i dobio vozaci grasa i taksisti sarajevo taxi misle da je grad njihov nepostuju ni pjesacke prelaze ni pravo prvenstva i sve vise ce dobijati po brnjici i trebaju da se nauce saobracajnoj kulturi..........
I šta su riješili ti vožaći autobusa....... samo napravili sat vremena problema i gužve narodu. Ma dosta više i ovog GRAS-a. Ne kažem da je u redu postupak vlasnika kafića al vi kao novinari trebali biste znati i drugu stranu medlje ( prezentirati izjavu i druge strane) a ne samo puniti strane. Nešto mi \"smrdi\"- vozač mirno sjedio a ovaj nakon kraće prepirke došao da ga prebije :) Na mene je lično galamio vozač jer sam mu dala 20 KM da mi naplati kartu- ja kriva što on nema sitnih novaca..... BANDA
Pa idi malo pjeske i mene nervira ovo sa prevozom ali ja sam licno gledao da djeca mladja idu radi 1 stanice busom ili cekaju po 2 sata bus heej !!! Razumijem zene, majke, ljude starije ali da djeca ne mogu pjeske to je strasno, zato i jeste brz tempo zivota, svi negdje zure, kao da ce im kuca pobjeci !!!!
Ziku ba ti zohara lafo \"gazda kafica\" samo da se ja tivra u snuBo ima da porokam te jajare. Kad se prva ekipa dijaspore vamu ledo u maticu ima da napravimo revoluciju rodjaci. Ocito je da od vas bosanskih propaliteta koji ste ledo mane shtani.
POLAKO NARODE STA VAM JE,NEMOZEMO NISTA RJESAVAT FIZICKIM OBRACUNIMA,CUJ TOG KRKANA ODMA SAKOM .PA HALO LJUDI SMO TREBA SE POKUSAT NA FIN NACIN RJESAVATI NESPORAZUM LIJEPA RIJEC GVOZDENA VRATA OTVARA...znate svi da je to tako
Ma nije Ilidza vise ono sto je nekad bila. Sad je obicna ciganija dole... kafic na kaficu, jos malo pa ce stolove i stolice na po busnog terminala da postave!
Ja sam prije 1-2 dana vidio u lokalu Muhameda Usanovica - vojvou, i to nije njegov lokal, iznajmio ga je od lika s Ilidze, koji je vani, e sad ako ne pricaju braca Usanovic, otkud onda Muhamed u lokalu ? Zato ne prosipaj se, vojvoda to vodi i on je samaro vozaca, krkan teski !
Uvuci se jos malo tom krkanu u du.pe , je.bo. te on i ti njega ! To je teski mafijas, ljakse, krkan, siledzija ! Inace je sve to sto ima steko na posten nacin ! Tako je posteno i placo robu koju je uzimo za svoje Boeme, itd. !? Lopina teska, kojem je SDA omogucila da se siri i glumi po gradu, da nije rata bilo osto bi bijeda, ko i sto je bio prije !
Ja mislim da tvoje selo plače za tobom ! Ljakse ofirni \"diJo\" se kaže samo na tvom brdu, ne i u \"SaraJvu\" ! Ti si Sarajlija, koliko i ja Mongolac !
otjerajte sandze i nece biti problema u gradu
e neka ga je opandrcio, j e b o on vojvodu a vojvoda njega. dva brdjana
KAD BI SE JEDAN DIJO GRADJANA VRATILO NA SVOJA OGNJISTA, ONDA BI U OVOM GRADU SVE NORMALNO FUNKCJONISALO.I ONDA BI SARAJVO BILO NORMALNO.
Svi imate pogresne informacije. Bas me interesuje ko je od ovih šošona što se javljaju vidio bracu Usanovic da dilaju drogu. To sto Vojvoda ne da na sebe a radi 24h niko ne vidi. Svi vide dobro auto, i cuju ga kad se dere na kretene slicne ovima sto komentarisu, i ti kreteni ga osuđuju jer jos uvijek mu ne mogu ni prici. A kome je zao vozaca i revizora, nek ih vodi kuci, pa se brine o njima.