Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestao u vidu magle..
Zamolio bih gospodu iz vlade da dignu kredit od 500 miliona i neka naprave jos jedan zatvor koji u koji ce moci stati 5000 ljudi. Nakon toga poostriti zakone i strpati svakog kriminalca da truhne z njemu bez mogucnosti pomilovanja. Tako cemo mi normalni napokon prodisati punim plucima....
nek ih sami sebi zatvorenici prave
nista od tog zatvora jer su ta "gospoda" iz vlade prva na spisku za popunjavanje takvih ustanova
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hehehehe pokrali tramadole hehehe
Da je malo uz ulicu otisao mogao je MUP opljackati... hahahaha
https://m.facebook.com/Automagazin-1051450328250521/ KLIK NA LINK I LIKE
Ćete na aparatimaaaaaa
na recept laganica 3000KM
Ovo je jedna takva sitnica, ŠTA ĆE SE SVE OVDJE DEŠAVATI, VIDJEĆEŠ MOJ JADNI NARODE, PA DA LI JE NEKO OČEKIVAO DRUGAČIJE?
jbte sarajvo postala metropola
Došo lopov da kupi maske i nije njih bilo i naljutio se onda i pokupio lovu.?..
Radne akcije! 7:00h autobusima na kopanje pa da vidimo u 16:00h hoće li mu biti do razbojništva jbo li ga otac!
Ovo me podsjeća na "Pulp fiction" i scenu pljačke restorana. Tim i Amanda pljačkaju restoran pitajući se kako to ranije nikome nije palo na pamet i kako je inovativno. Zar nije isti slučaj sa apotekama?
Ako apoteka u xxxurčevoj dobrinji ima dnevni pazar od 3000, koliki tek ima ona u centru Sarajeva. Brat bratu 5-1o miliona KM. Nije ni čudo što se Faris Gavrankapetanović toliko obogatio.
Kurceva Dobrinja ima vise stanovnika nego bilo koje naselje u Sarajevu.
Kurceva Dobrinja ima vise stanovnika nego bilo koje naselje u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebo sebe, obogatio se !!!
Što se tiče stope kriminala ispunili smo kriterije za priključenje KOLUMBIJI a ne EU ! Ipak je Sarajevo grad od 350 000 an 35 miliona u širem gradskom području !!
@jokashmokash Ipak jedna pljačka javnog objekta koji PLAĆA POREZ DNEVNO je previše i za zemlje koje nemaju policije kao što su neke ostrvske zemlje i Vatikan. Rješenje ove stope kriminala: "1. Zapošljavanje, što niko ozbiljan ne očekuje "2. Legalizacija oružja SVAKOME, što je nakon hapšenja vehabija neozbiljno "3. Prevođenje policije iz statusa notara -novinara u zakonske nadležnosti ili njeno raspuštanje "4. Uvođenje šerijatskog pravosuđa ( odsjecanje ruke, noge i kamenovanje lopova )
@jokashmokash VAtikan jeste doduše zgrada al financijski hiljadama puta vrednija od BiH. I opet nema policije :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Od ovolikih lopova i kriminalaca oni hapse ljude koji imaju zastavu IDIL-a. Imam i ja Hitlera na zidu pa je l' to znači da ću počet svjetski rat?