Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2000-2005 mogi si bez icega izac u grad ili eventualno sa nekom malom palicom....2005-2008 vec ti je tad trebo bajonet,saber,skakavac,,,,,,2008-2013 treba ti automat pistolj bomba ili neko jace vatreno oruzje....2013-2020 nepoznato al ja cu vidjet sa starim da digne kakav kredit ako mogne da kupimo kakvo protivraketno vozilo ipak iz godine u godinu apetiti rastu "ovih mangupa" mozda se mognem sa tim vozilo oticu do grada na kafu ako nas tad drzava neukopa i uzme sve plate i primanja pa od gladi ne havreknemo
Dajte puna imena i prezimena!!!
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
ma nek si ti lajkao svoj post... hi, hi, hi ...
@Rajvosa hvala pasa...svjestan sam ja da prica kod dusmana ne pije vode,nego ipak trebamo odrzat neki nivo...ako se klin klinom izbija ne znaci da se papanluk papanlukom izbija...:)...pozdrav...
e posto vidim da su se dezurni internetski kerovi nadigli da laju po Sarajevu i posto sam znao da moja prva preporuka nije uspjela onda porucujem sljedece:Da mozda nadjete neki sajt kao npr Zvornik.com ili Pale-x com..pa da tamo komentarisete ono sto vas se zaista tice,ha??? jer pored kako neko rece "kratke" ponude sta vidjeti i kako se provoditi (nije bilo vise slova da bi stalo u jedan komentar),Sarajevo cine i neke druge stvari,kao npr to da jos nikad za svog zivota nisam cuo da je neki sarajlija otisao u tudji grad pa tamo srao kako ne valja ili otisao na sajt nekog mjesta koje mu nije po volji,pa rezao ko divlji pas.e to je vidis,za nas neshvatljivo.sto bi se reklo kod nas:"Nemam ti ja to kad buraz".A ja sad odoh gledat TLN... ovi sto su napustili Sa pa sad pljuju po njemu porucujem da znamo sta im se tu ne svidja...samo da vam kazem da ispred "sarajevo" nikad nece stajat nikakva druga rijec osim voljeno,ako ima potrebe i to da stoji..
Kako to da je crna hronika puna samo imena Bošnjaka? Ima li ovdje i Srbalja i Hrvatića i ostalijeh, ha? Izgleda nema, evo pokazatelja da je Sadaka City ili Saraj-ovasi temeljito etnički očišćen grad!
Majko mila ja imbecila ,pa naravno da ne zivim u tom turskom seocu, procitaj ranije postove ..gubis se ! Vidim da korespondiram sa dudukom ..ustvari necu vise , vidim da tvoj intelekt nije dovoljno razvijen da bi mogao shvatiti sta govorim ! Cao nema vise , definitivno !
ne živiš u Sarajevu i veliki si kompleksaš. Haj napiši još nešto, pa lajkaj svoj post!
Poklopi se usesima "obrazovani " ja cu doci tamo gdje hocu i kad hocu ,a sto se tice provincije ...pa to ti i objasnjavam citavo vrijeme, da zivis u njoj(provinciji) a da se furas da si iz "grada" !
si ti neki neobrazovani primitivac, Gašpareviću, neka te u provinciji, ne dolazi nam u šeher"
Bilo bi dobro da naucis pisati..ili nemas vremena od besposlicarskih kaHvi po onoim kaficima (nista drugo i ne radi ) .
To sto napisah "od vas " je u smislu da necu imati nista sa vama i da se odricem g.uz.n.og c.r.i.j.e.v.a i nekakvog naziva "sarajlije" ..sto se tice primitivizma he he he bas me nasmija ,kazes nema toga kod vas e moj krelac kod vas samo toga i ima PRIMITIVIZMA I ZAOSTALOSTI !
...papčino, napisao si "od vas..." i time potvrdio da nisi iz Sa.... što je i logično, takav primitivizam kod nas ne postoji... čemu tolike frustracije, pa sigurno i u tvojoj kasabi ima finih ljudi, daj druži se... ili te bač svi izbjegavaju?
Jazuk je i što si rođen u Sarajevu i usput pitaj tatu koliko ih je zalijepilo u pokušaju da zauzmu guz.n0 crije.v0
Dzamiski uhljupe ... na zalost rodjen sam u toj zaostaloj ,primitivnoj kasabi i zivio na zalost dobar dio mog zivota a da ga vidim ne zelim ni na razglednici ,nema mi odvratnijeg mjesta i ljudi od vas iz g.u.z.no. c.ri.j.eva goli papak ili mahalac -primitivac pa jos se ponpezno nazove FGR e pokakim se u tu titulu zestoko !
Nisi ti vidio Sarajeva, osim na razglednici! Čuj "džiber", e gdje to pokupi papčino...