Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incident se desio u Caffe "Latino" na stupu, inace mjesto gdje se okuplja sljam sa okolnih brda te piju jednu kafu po 5 sati, ispunjavaju kladionicu, rove nos i skupljaju marku po marku da se napuse. Nazalost ja sam radio dole 7 dana, ne znajuci gdje dodjoh te pretrpjeh traumu kad uletise dvojica sa pistoljima i prijetise mi smrcu, jer sam bio zamjenjen s momkom koji je dao otkaz dan prije mog dolaska. Zamalo da izgubim zivot ni kriv ni duzan.... Sve vam je jasno gdje zivite i skim imate posla, cuvajte se ljudi !!!!
Radni logori su zakon za ove "kabadahije".
jesu li od ranije poznati policiji ili su neki novi klinci?
bale balave,tate ih 90tih odveli u dijasporu pa sad misle da su glavni i pucaju se u noge dok nalete na jaru koji gađa pravo u glavu i ne treba im sud
G O V E D A! Dokle ih podnositi i tolerisati?
daj nam imena i fejsbuk profile,&ebo vas inicijale vise
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
I sad otreses ovu djecu kao slinu i haj u muriju a nemoj ga dirati ispadnes ckapi! Pa tito ih ja imam sina 19 god ali kad pocne da remse po nosu dobije, ja sam bio u muriji kad je bilo sramota a sad ova omladina ko nije bio u muriji kao nije mangup! hm hm
e sad jim pendrekom izbijte budalestine iz glave!!!....;)
evo jedna udarnicka!!! :D Karadzicu Karadzicu ljubim te u bradu, *** selo sad zivim u gradu!!! kratki opis u sta se Sarajevo pretvorilo!
u pravu si da nije rata ne bi znali sta je beton!
eutanazija :D
a da zaratimo opet bjezali bi u podrume
cuj 96to godiste.. pa nisam znao da to godisnje moze da dohvati prekidac... a kamo li okidac !!!
Sve bi ovo trebalo strpati u zatvor bez cuvara unutra samo okolo na ubiju svakog ko pokusa pobjeci a unutra u zatvoru svim zatvorenicima podjeliti oruzje(nozeve,pistolje i osale predmete koji se mogu upotrjebiti u svrhu da polomis kosti protivniku) pa neka se qurce tamo .Garantujem da bi ovi napolju za kratko vrjeme smiri guzicu da im nebi tamo smirivali.
Sona - Panama - kao u serijalu "Zakon Braće" :)
96 godiste...
treba to odmah na robiju al ne da lezi nego teski rad u rudniku jedno 20 godina. i nece biti problema..
arti,nista od toga!javno povjesati,i sa tim bi se problem trajno rjesio.zamisli samo da vide taj momenat smrti pa nebi nikome vise palo na pamet da ima a kamo li da puca iz oruzja.
B. O. (1994), M. M. (1992) i B. A. Puna imena stoke, molim lijepo.
I fotke molim po mogučnosti i adresu.