Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto je to tuzilastvo zaboravilo tog covjeka? Kada se je rat zaustavio,zasto ga niste trazili? Zasto niste stavili tog kretena na interpolovu listu? Covjek,cim je dobio drzavljanstvo SAD-a znaci da ga niko nije trazio nit je imao kakvu zabranu povodom toga.Eto nam naseg tuzilastva,nikada nije ni funkcionisalo.Ovo sve treba mijenjati,skinuti tu bagru nesposobnu!
Ponavljam se po stoti put - naše sudstvo, rak rana našeg društva. Uništiše nas, sve je njihova krivica. Nema adekvatne kazne nikome, a za privredni kriminal se još nagrađuje poslaničkim i ministarskim foteljama. FUJ!
I koliko je ovo zadovoljstvo nas kostalo??? Isto ko da namjerno razvlace da bi sebi napravili posla... fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće vako po kratkom postupku i Sanjina Sefića ?
Po kratkom postupku ce ga pustiti van
Da li se iko vise "sjeca" tog lika???
Ovdje se bas isplati uzeti pravdu u svoje ruke.Oko za oko, zub za zub. Ljudski zivot vrijedi 4,5 godina.Ali bih ga prije toga pistio da odsluzi kaznu i odmah po izlasku iz zatvora, metak u celo.I odmah bi se prijavio na kapiji da odsluzim koliko je i on.
brzi k'o infuzija ... dok oni koga osude prodjee zivot jbt
Sudstvo i Tužiteljstvo su najodgovorniji za očajno stanje u državi. Ne želeći podcijeniti niti jednu struku, ali je dobro poznato da svi propali studenti ozbiljnih fakulteta, s lakoćom završavaju pravo...
Naše pravosuđe je svrha samom sebi! Njihov nerad već dvije decenije ohrabruje kriminalce svake vrste da nekažnjeno čine kažnjiva djela. Nemaju superviziju, nikome ne odgovaraju, imaju ogromne plate koje su im osigurali Visoki predstavnici naivno vjerujući da će ih to stimulirati u radu...
Ovako kako je opisan ovaj slučaj, takvo je naše kompletno pravosuđe i država!
Pravda je možda spora, ali je zato nedostižna :p
Da nije platio komunalije davno bi bio osuđen, za nešto ozbiljno nemamo mi pametnih ljudi u sudstvu.
SDA MUSLIMANSKI SUD I TUZILASTVO PA ZNA SE KO JE PREDSJEDNIK SUDA MOSNJAK IZ SDA
sigurno je srpina uhvatio u krađi, pa presudio kako zakon nalaže
Ko ne zna za ovaj slucaj iz rata,ko samo cita novine molim vas ne kometariste...nije sve kao sto pise...
Nakon 16 godina sudjenja za ubistvo, osudjen na 4 god.i 5 mjeseci. Kakav je ovo cirkus cccc
Dobrodosli u Bosansko-Hercegovacki cirkus pravde.
Sto niste zahtjevali od amerikanaca da mu sude pa da i vi i on naucite lekciju?
kako nam je pravosudje još će oni njemu dati odštetu što je toliko čeko i "sikiro se"
Ko ceka taj i doceka,ja cekam da ovaj svijet ode u pm jer kako vidim tu ide