Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duševna bijeda je, ko god da je ovo uradio. Nadam se da će napadač biti brzo pronađen i priveden.
ko god je to uradio treba biti kaznjen maksimalnom kaznom,ali ovo ne treba dizati na razinu nacionanalnog kao sto se sve radi u BiH iregionu,ovde se radi o kriminalu i to najteze vrste oruzana pljacka,kriv je ko god da je i treba platiti za ovo nedjelo!
a sta da je napadnut neki hodza, jel bi onda bio kriminal..
Ma ja ba ovo nije na nacionalnoj bazi...samo kad je obratno kad hrvat nesto uradi onda je.na nacionalnoj bazi
Bravo,tako sam i mislio...srbi izlupaju nekog bosnjaka a za osvetu ovi izlupaju i opljackaju nekog hrvata u federaciji...al razumijem to nije neka opasnost jer u rs mozes grdno popusit hehe ovdje te sdo zastiti al tamo ku...ac nema zastite...
Samo da se zna da je tu časnu sestru 1996 god. ubio štičenik crkve koji je inače bio psihićki bolesnik
Tako je hrvati ubijaju i sebe i ostale...jesu mocni ti hrvati haha
E svasta , neznam sta smeta nekom takve ljude da nesto matletiraju
Katastrofa, mafijaša na sve strane.
Kakve veze imaju desavanja iz 1996. godine sa ovim, zasto se to uopce pominje?!? Nadam se da ce napadac biti uhvacen i kaznjen, ali i da ga nece samo kazniti nego natjerati da vrati ono sto ukrao!!!
Il ce ga isprasit i naredit slijedece djelo da napravi sto prije kako se hrvati nebi osjecali sigurno...
ne daju hrvatima mira.
Naglasi ko im neda mira tim hrvatima.valjda su hrvati u Hrvaskoj . A u Bosni i Hercegovini katulici.
Where's the cash, gdje je Gotovina? 😅 Ko je skontao, skontao
Kako to da mu Isus nije priskočio u pomoć, ipak oni Isusa smatraju za Boga koji je uvijek tu i sve gleda.. mogu mislit gledo i smijo se
Kud si pošo čedooooo
Kriminalce treba na tešku dugogodišnju robiju, mi smo svi žrtve mlake politike koja ovo dozvoljava nema veze koje nacionalnosti.
Sve policijske snage dignuti , pregledati sve kamere koje su na raspolaganju izvrnuti sve dok se ne nađe počinitelj i kazniti ga za napad na službeno svešteno lice, za pokušaj ubistva i sl.
Kako ruzan zavrsetak naslova, kako vam ne bode oci…? Valjda sat VREMENA…
Ali zašto sada te međusobne nesuglasice i napadi između Bošnjaka i Hrvata.Pa zar nije bilo 92ge hajmo samo otjerati grozne Srbe i živjećemo u slozi i raju
Ovo je uradio kriminalac zbog novca. I ako Bog da uhapsiti ce ga odmah. Ali cemu povezivanje slucaja od prije 27 godina sa ovim kao u smislu ovo nije prvi napad. I to se prvi desio tik poslije rata.
U Saudijskoj Arabiji lopovima osijeku ruku
Zašto Bog ne pomaže vjernicima na ovom svijetu, ako je svemoguć!?
Glup si jer sve površno gledaš
@ion Glup si ti i zaostao, jer nemaš odgovor na moje pitanje, već zatucano vrijeđaš! Slijepo vjeruješ! Dokaži mi da svijest postoji bez tijela i da Bog postoji! Daj mi samo jedan materijalni dokaz! Ne trebam dva, niti više!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)