Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moje iskreno saucesce porodici,ali mislim da je doslo do obostrane greske losa organizacija inepaznja radnika,a inspektori po obicaju nista ne rade
Iskreno saucesce ozaloscenoj porodici.
moje saucesce porodici...covjek pao sa skele , a za to su najvise krivi privatnici koji ne paze dovoljno na sigurnost radnika neg samo nek se radi.... jbg-a takva nam je drzava ....
nista od toga sto bi ti imao volju da se uradi nece desit... pa sto bi se desilo.. cim kroci neka glava iz drzavni institucija koja je nadlezna za ovo \"sranje\" bice zamazana lovom od privatnika.. te ce samo pretrcat sa ovim sto je se desilo... to je tako..stas.. takodjer..saucesce porodici na ovom dogadjaju..
Djelim žalost sa porodicom poginulog i izražavam im saucešce,a vlasti bih zamolio da dobro provedu istragu dali je bio osiguran da to nebude osiguranje uplacuju kad se tragedija desila pa pojo vuk magarca kao u mnogo drugih slucajeva gdje zaštite poslodavca a bude radnik kriv.Ovo pišem jer sam i ja radnik kod privatnika pa se može i meni isto sutra to desiti.Nek se malo vlasti raspitaju a to oni znaju kakva su naša prava a koliko ih imamo.