Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
recimo Austrijanci bi ih otkrili i onda optuzili BIH da ne obavlja svoje duznosti i onda bye-bye bezvizni rezim...neka oni svi rade svoj posao.Ne zaboravite, doskoro unazad gradjani BIH bijahu ***rtovani zbog laznih kupljenih pasosa/putovnica.a sad sjedes na avion pa mirne duse u Svedsku...zasto to bataliti?
'' ONI DOLAZE''–X–file
Vracaju se kratke tole u bejha, tesko nama kad dodju jos i cetalji iz Ukrajine.
ako je Iracanin ne znaci da je terorista idioti
ispravni nisu sigurno, onaj ko mora da falsifikuje putne isprave meni ne zvuci ispravno
I lik falsifikovao putne isprave i on je odamh terorista potpuno je ne moguće da je išta drugo u pitanju.... hebem ti ovaj naš mentalitet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
good job
Steta sto su ih otkrili jer sada moraju jos ostati u nasoj zemlji, trebali su ih samo pustiti da idu nek ne budu nas problem. Steta, treba ih sviju istjerat iz BiH.
sve stoji ali sta da su napravili kakvu ludoriju u avionu ili gradu, granicna sluzba je kriva