Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojam prirodna smrt se koristi kod ne-profesionalaca da bi predstavili smrt koja nije izazvana nasiljem izvana. Nismo svi doktori i ne moramo svi koristiti strucnu terminologiju. Priridna smrt - kao termin se koristi u mnogim jezicima svijeta u istom kontekstu, prema tome nema potrebe za uvredama. Neka mu dusa nadje put svjetlosti..
Mamlazi retardirani. Pojam \"prirodna smrt\" ne postoji! Pitajte svakog prosjecnog doktora i reci ce Vam da PRIRODNA SMRT NE POSTOJI! Istrazite malo, skolujte se konjusari, stocari, pastiri! Ne moze se sa njive na Internet bez edukacije! Uhljupi jedni!!!!
@kontas sta si ti, neki pametnjakovic ?
jes, al\' umr\'o je na livadi, gdje ga je možda i dosta drugog svijeta vidilo...bolje nek objave da je bila prirodna smrt, nego da komšiluk strahuje od kakvog ubice..kontaš? ma kontaš ti moj k...sve i da ti nacrtam, rek\'o bi \"haj sad oboji..\"..
sta je ovdje za crne hronike:S covjek najnormalnije umro i vi to u crnu svasta..